Fratele lui Mirel Rădoi a fost transferat la Timişoara. Medicii încearcă să-i salveze viaţa

Fratele lui Mirel Rădoi a fost transferat la Timişoara. Medicii încearcă să-i salveze viaţa bărbatului care luni de dimineaţă s-a aruncat de la etajul 4 al blocului în care locuia, la Drobeta Turnu Severin.

CITEȘTE ȘI: Atenție – Un nou tip de escrocherie vizează utilizatorii de WhatsApp

Nicuşor Mihai Rădoi, 35 de ani, a fost operat la Severin luni, fiind grav rănit după impactul cu solul. Mai multe organe i-au fost afectate şi a suferit o puternică hemoragie internă. După ce l-au stabilizat, medicii severineni au decis să-l transfere la Timişoara.

CITEȘTE ȘI: 424.000 de euro amendă pentru un şofer român de TIR, în Franţa. E dependent de jocuri de noroc

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile mezinul familiei Rădoi nu a putut fi transportat cu un elicopter, aşa că a plecat cu o ambulanţă spre Timişoara.

A ajuns la Clinica Casa Austria marţi în jurul orei 18:15. A fost preluat imediat de medicii de la secția de Politraumatologie și a intrat direct într-o operație de fixare a fracturilor bazinului. Intervenția a fost efectuată de medicul Mircea Popescu și echipa sa.

„Pericolul nu a trecut”, spun medicii, care încearcă să-i salveze viaţa fratelui selecţionerului naţionalei de tineret.

Mihai Rădoi este csătorit şi este tatăl unui băieţel. Mirel Rădoi e de luni seara la Severin şi a stat în permanenţă alături de fratele lui şi de soţia acestuia, scrie observator.tv.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns