Formația timișoreană The Bandits a lansat un nou single

Formația timișoreană The Bandits a lansat un nou single

Formaţia timișoreană The Bandits a lansat single-ul cu numărul 5, piesa În Grădină, o melodie care a fost realizată în studioul Music Hub TM din Timișoara, o casă de producție muzicală care funcționează pe bază de donații.

“În Grădină este o parodie, o piesă a genului rock cu un text care aparent nu spune nimic, dar care te duce cu gândul la o plantă interzisă prin lege ” spune Răzvan Munteanu – solist The Bandits.

Muzica și textul aparțin trupei, înregistrarea, mixajul și masterizarea au fost realizate de Sorin Stroie la studioul Music Hub TM, iar videoclipul și montajul au fost realizate tot de el. Sorin este chitaristul trupei dar și unul dintre producătorii studioului.

CITEŞTE ŞI: Wio de la primărie s-a făcut șef pe moșie

Trupa de rock The Bandits s-a născut în plină pandemie și este alcătuită din Sorin Stroie – chitară, Alexandru Munteanu – tobe, Tibor Aranyi – bass, Francis Mozes – clape și Răzvan Munteanu – voce.

Până în prezent „bandiții” au lansat piesele Taxe și Impozite, Era Digitală, Băiat Talentat şi Țuică de Banat, iar în curând urmează și alte melodii, iar albumul de debut va fi oferit spre audiție în luna martie a acestui an.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns