Wio de la primărie s-a făcut șef pe moșie

Wio de la primărie s-a făcut șef pe moșie

Atât de departe l-a dus imaginația! Viorel Nicu, primarul din Săcălaz, și-a tras ”număr de număr” la mașina primăriei, probându-și încă o dată dimensiunea fanteziei.

O asemenea inspirată combinație de litere la mașina instituției i-ar lăsa pe ceilalți primari fără reacție, că nici dacă ar fi căutat prin proiecte europene nu le-ar fi trecut prin cap așa ceva.

Dar iată numărul mașinii marca Duster care face valuri în Săcălaz: TM 75 WIO. Cifrele vin de la anul nașterii primarului, iar combinația fenomenală a literelor e dată de prenumele acestuia, Viorel. Desigur, era mai potrivit TM 75 VIO, dar numărul era ocupat, așa că s-a ales ceva mai ”fancy”, care dă și un aer cosmopolit comunei de lângă Timișoara.

”Așa a venit la rând” au spus apostolii primarului, venind cu argumentul că Viorel Nicu nu își însușește mașina, ci doar o folosește. La fel se va întâmpla și cu cealaltă mașina care a ajuns la Primăria Săcălaz, o Toyota Hybrid, care așteaptă să aibă un număr ”cum o veni la rând”, de data aceasta după numele de familie al primarului Viorel Nicu: TM 75 NIC sau TM 75 NIK, în caz că primul este ocupat.

CITEŞTE ŞI: Am ajuns pe primul loc în Europa la scumpirea gazelor, deşi suntem al doilea producător din UE

Deocamdată, avem o combinație ideală de litere, dar ce se va întâmpla dacă Primăria Săcălaz va mai cumpăra o mașină? Ce număr va avea, din moment ce numele și prenumele primarului au fost deja epuizate? Atunci să-i vedem imaginația edilului din Săcălaz!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Wio de la primărie s-a făcut șef pe moșie

  1. Exista un baron local care si-a pus alarma la casa, acoperis nou, aer conditionat, poarta automata la deschidere, pavaje in curte, lucrari la sere, gradina, la curatat la animale, brutarie in propria mosie, etc. ….GRATIS cu angajatii primariei sau asistatii sociali.

  2. Da, dar acest smecher se eschiveaza de multi an, prin faptul ca a fost gasit incompatibil de ANI. El calca in continuare masinile primariei, angajatii primariei ii slugaresc acasa, iar el tot cu nasul pe sus fata de sateni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *