Fonduri de la CJT pentru spitalele din Timiș

spital timis

Unitățile sanitare publice locale din Timiș pot accesa fonduri nerambursabile alocate de consiliul județean, printr-o schemă de minimis.


siasCITEȘTE ȘI: Luptătorii SIAS care l-au prins pe criminalul polițistului nu au părăsit Timișul înainte de a trece pe la Cristi pentru a-i spune că și-au îndeplinit misiunea

 

 


De altfel, măsura este una în premieră pentru județul nostru. Pentru o distribuție transparentă a banilor, instituția a realizat un ghid care prevede condițiile și criteriile de eligibilitate.

Suma maximă ce poate fi accesată este de 200.000 de euro. Termenul până la care unitățile sanitare pot depune cererile și documentele necesare este 28 iunie.


fabric 2CITEȘTE ȘI: Locuitorii unui cartier din Timișoara solicită prezența poliției în zonă, ca să mai aibă curaj să iasă pe stradă!

 


Schema de minimis are ca scop susținerea și stimularea furnizării de servicii medicale, prin achiziția de echipamente medicale. În cadrul programului de finanțare pot intra unitățile sanitare din Sânnicolau Mare, Făget, Jimbolia, Deta și Lugoj.

Conform ghidului, nu se vor aloca fonduri pentru activități începute sau finalizate la data încheierii contractului de finanțare.


tanar remeteaCITEȘTE ȘI: El este tânărul care l-a adăpostit pe criminalul Ionel Lepa: „Stau, dar nu mai da / Omorâţi-l și p’ăla!”

 


„Am implementat măsura în urma consultărilor cu autoritățile locale. Este cunoscut faptul că acestea nu pot face față la toate cheltuielile pe care le presupune dotarea cu echipamente medicale, iar aici este datoria noastră să intervenim. Schema de minimis ne dă siguranța că banii vor ajunge acolo unde e cu adevărat nevoie de ei, în mod transparent”, a explicat președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Investițiile în sănătate se bucură de atenția Consiliului Județean Timiș. Cel mai recent proiect major derulat de instituție prevede construcția unei noi maternități, investiție de 12 milioane de euro, finanțare europeană. Anunțul privind accesarea fondurilor prin schema de minimis poate fi consultat la adresa: http://www.cjtimis.ro/upload/Anunt%20sanatate%20-%20minimis.pdf.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *