Florin Piersic şi Medeea Marinescu revin la Timişoara

piersic marinescu

Prima reprezentație din această stagiune a comediei romantice „Străini în noapte” îl va readuce la Timișoara, în fața numeroșilor săi admiratori, pe Florin Piersic, împreună cu actrița Medeea Marinescu.

CITEȘTE ȘI: Săritură mortală de pe dig din Constanța pentru un tânăr din vestul țării

Ei vor juca spectacolul regizat de Radu Beligan, vineri, 21 septembrie, de la ora 19, pe scena Operei Naționale Române din Timișoara.

Deținător al unor incontestabile recorduri de public și longevitate, spectacolul are o ilustrație muzicală realizată de reputatul flautist Ion Bogdan Ștefănescu, decorul este opera lui Puiu Antemir, iar costumele sunt creația renumitului designer Irina Schrotter.

CITEȘTE ȘI: Centru de recuperare medicală într-o localitate timișeană

În comedia romantică scrisă de Eric Assous, Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat în amurgul vieții sentimentale, care, în absența soției, își începe noaptea într-un bar, de unde pleacă spre casă însoțit de Juliette (rol interpretat de actrița Medeea Marinescu), o femeie tânără și senzuală, ce-și învăluie identitatea într-o bizară țesătură de minciuni și secrete. Pierre află în acea seară un lucru care îi va schimba viața.

CITEȘTE ȘI: Cazul bizar al tinerei cu mâinile legate, care sună la uși în toiul nopții, apoi se face nevăzută

premii renasterea septembrie
„Sunt fericit să revin la Timișoara, un loc de care mă leagă prietenii de o viață, cu un public matur cultural, subtil și rafinat, un loc de care mi-e mereu dor și în care mă simt întotdeauna dorit”, mărturisește celebrul actor.

CITEȘTE ȘI: Spiritul civic încă are câștig de cauză, la Timișoara

Biletele pentru acest spectacol au fost puse în vânzare la Agenția Operei din Timișoara și costă, în funcție de loc, între 60 și 90 de lei. „Bonusul” evenimentului îl reprezintă însă taifasul amical, sincer și amuzant, cu care Florin Piersic își va bucura spectatorii, înaintea reprezentației.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns