Săritură mortală de pe dig din Constanța pentru un tânăr din vestul țării

paul

Un tânăr arădean de 31 de ani, care lucra la un bar pe o plajă din Constanța, a murit în apă, potrivit stirileprotv.ro. Paul Alex (așa cum figureză pe pagina personală de Facebook) a lucrat ca ospătar și la restaurantul arădean „Transilvania”.

CITEȘTE ȘI: Centru de recuperare medicală într-o localitate timișeană

Bărbatul, care se pare că băuse, a vrut să facă o baie în mare şi a sărit de pe un dig. După săritură, trupul său a fost zărit plutind pe mare de mai mulţi turişti, care au alertat autorităţile.

Zeci de minute s-au chinuit salvamarii şi medicii să-l resusciteze, în zadar.

Bărbatul de 31 de ani, din Arad, le-a spus colegilor că vrea să facă o baie în mare. Iniţial, a coborât de pe stabilopozi şi a intrat în apă, înotând câteva minute. Apoi s-a întors, s-a urcat din nou pe stabilopozi şi a plonajat în mare. Atunci, se pare, s-a produs nenorocirea.

Trupul bărbatului a fost observat de câţiva turişti care au chemat salvamarii. Imediat a fost solicitat şi sprijinul medicilor de la Ambulanţă.

CITEȘTE ȘI: Cazul bizar al tinerei cu mâinile legate, care sună la uși în toiul nopții, apoi se face nevăzută

„Sepremii renasterea septembrie spune că a sărit de acolo de pe dig şi că la un moment dat pescarul acela la care şi-a lăsat hainele şi telefonul l-a văzut pe undeva plutind în derivă şi a anunţat salvamarul şi 112”, spune un martor.

CITEȘTE ȘI: Spiritul civic încă are câștig de cauză, la Timișoara

Cei de la ambulanţă s-au chinuit zeci de minute să-l aducă la viaţă pe tânăr, dar nu au mai avut ce să facă. Medicii nu exclud ca tânărul să fi consumat alcool înainte de a intra în mare. Căzătura cu capul, pe stabilopozi, i-a fost se pare fatală.

Dumitru Zgomă, şef Serviciu Salvamar Constanța: „Celor de la beach bar le-a spus că vrea să se ducă să sară de pe dig, să facă o baie, asta cu vreo 30-40 de minute înainte să îl găsească salvamarul. Din spusele medicilor, gâtul nu este în regulă, l-au controlat. Tot medicii mi-au spus că mirosea a alcool. Deci a sărit într-o zonă nesupravegheată, este interzis săritul şi înotul în zona digului.”

Potrivit autorităţilor de pe litoral, acesta este al 26 deces prin înec în Marea Neagră, de la începutul sezonului estival, scrie specialarad.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns