Cazul bizar al tinerei cu mâinile legate, care sună la uși în toiul nopții, apoi se face nevăzută

Poliția este în alertă și efectuează căutări, după ce imaginile de pe o cameră de supraveghere a unei locuințe au surprins o tânără ce pare să aibă sau să fi avut mâinile legate, parțial dezbrăcată, care sună la ușă, apoi se face nevăzută, în mijlocul nopții, relatează Sky News.

CITEȘTE ȘI: Lucrările la Autostrada Lugoj – Deva au trecut la o nouă etapă

Incidentul cercetat de poliție a avut loc în Montgomery County. Texas, în dimineața zilei de 24 august.

Tânăra, îmbrăcată într-un tricou deschis la culoare și lenjerie intimă, apare în filmare ieșind după un copac și sunând la ușă, la ora 3.20 dimineața.

CITEȘTE ȘI: Bugetarii au făcut valuri la mare. Din păcate, serviciile lasă încă de dorit

Ea pare să fi avut mâinile legate, întrucât de o încheietură încă mai atârnă ceea ce pare a fi o sfoară cu niște cătușe.

Potrivit ABC News, femeia ar fi sunat la ușa mai multor case, dar a dispărut înainte ca locatarii acestora să răspundă. Clipul video a fost făcut public, dar imaginile nu sunt suficient de clare pentru a permite identificarea tinerei.

Incidentul este considerat unul ”suspect” de către poliția din Texas, care le-a cerut tuturor care au informații să îi contacteze.

CITEȘTE ȘI. Spiritul civic încă are câștig de cauză, la Timișoara

Oficialii spun că în zonă nu există persoane dispărute care să se potrivească descrierii femeii din imagini. De altfel, autoritățile nu exclud nici posibilitatea ca totul să fi fost o farsă.

CITEȘTE ȘI: Centru de recuperare medicală într-o localitate timișeană

Mai multe persoane au atras atenția poliției asupra afișelor distribuite, cu fotografia lui Brittany Burfield, o tânără dispărută pe 25 iunie 2018 în Texas, care a fost declarată decedată de oficialități, deși trupul ei nu a fost găsit, un bărbat de 37 de ani fiind pus sub acuzare pentru crimă, conform 3dots.ro.

VEZI VIDEO AICI


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Cazul bizar al tinerei cu mâinile legate, care sună la uși în toiul nopții, apoi se face nevăzută

Lasă un răspuns