Florin Cîțu: voucherele de vacanță pentru bugetari nu se mai dau. Se taie din sporuri şi indemnizaţia de hrană (surse)

Dosarul făcut lui Cîțu în SUA în anul 2000: Mașina mergea de pe o parte a alta a drumului. Șoferul era băut, avea ochii injectați

Premierul Florin Cîțu i-a informat pe liderii PNL că abia săptămâna viitoare va trimite Legea Bugetului în Parlament, dar aceasta va conține o serie de tăieri drastice, conform stiripesurse.ro.

Cîțu a anunțat că vor fi eliminate voucherele de vacanță pentru bugetari în anul 2021, asta pentru că nu au fost cheltuite cele de pe 2019 și 2020.

CITEŞTE ŞI: Un șofer în vârstă de 97 de ani a lovit, în Timișoara, un pieton. A fugit apoi de la locul accidentului

De asemenea, vor fi plafonate salariile bugetarilor, dar și o serie de sporuri.

Totodată, Guvernul va umbla serios la indemnizația de hrană a bugetarilor.

Se va tăia și din subvențiile acordate studenților și se va merge pe o limitare a acestora.

În ceea ce privește pensiile, acestea vor fi indexate cu rata inflației și cu până la 50% din salariul mediu brut pe economie.

În urma acestor plafonări sau tăieri, Guvernul se așteaptă să facă o economie de aproximativ 9 miliarde de lei.

CITEŞTE ŞI: Ministerul Muncii propune flexibilizarea programului de lucru. Angajatorii să poată scurta și mai mult timpul de lucru

Toate aceste măsuri vor fi trecute fie sub forma unor amendamente în Parlament, fie prin OUG-uri separate, dar totul va ține de decizia luată în coaliție.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

2 Comments
Marius 8 februarie 2021
Bani in plus de furat pentru ei si "companiile" vorba lui Orban. De oameni nu a zis odata nimic. Doar de "companiile" il interesa si vorbea, pe toate posturile. Deh, si-au pus "oamenii" sa ne poata stoarce si fura mai bine si de tot. De fiecare data au facut la fel. Primiti ce meritati.
HUOOOO 8 februarie 2021
Aveți ceea ce a-ți votat .Bine ca sunt bani ptr. Plandemie. Galbejitii ăsta au făcut dintotdeaua .Au tăiat pensii , salarii și alocațiile copiilor. Huuuuo.