STAILER – stiliștii frumuseții tale. Acum şi în Timişoara

stailer

Eșți pe fugă, în întârziere spre un eveniment special, iar părul tău este un dezastru nepieptănat de dimineața. Cum mă pot prezența așa?” îți spui frenetic în gând, încercând să găsești produsele potrivite pentru a te coafa. Un astfel de scenariu înseamnă adesea nevoia de a căuta un coafor disponibil imediat. Și nu, nu e imposibil să faci asta, grație lui Stailer.

Părul tău are nevoie urgență de un profesionist care să te pună pe un scaun, iar din doi timpi și trei mișcări și câteva pufuri de magie peste părul tău, să-ți creeze o capodoperă din podoaba ta capilară. Dar știind că tu în câteva ore trebuie să fii la eveniment, nu ai nicio programare, te ia din nou panica mai ales că acum te chinui să îți închizi singura fermoarul rochiei la spate. Așadar, să nu uităm că nu-i urmă de machiaj pe față și dacă te grăbești să îl aplici, probabil vei ajunge să te demachiez, plângând în același timp.

STAILER – eroul situațiilor neprevăzute

Când te afli într-o astfel de situație de urgență, te poți baza pe platforma celor de la STAILER. De orice fel de stilist ai avea nevoie, un simplu search pe site-ul lor, introducând datele necesare, ca de exemplu locația necesară și ce anume cauți să îmbunătățești rapid.

Ești doar la o căutare distanță de stilistul de care ai nevoie să te salveze de ține însăți. Pentru ce să îți mai bați capul și să te stresezi că te vei prezenta cu mult sub nivelul propriilor tale așteptări? Când te simți bine în pielea ta, vor remarca și cei din jur, iar la un eveniment important nu prea ai unde să te ascunzi.

Flexibilitatea programărilor

Dacă te-ai plictisit de părul tău lung și despicat și brusc ai merge pe un bob lung, dacă unghiile tale deja nu îți mai plac și parcă le-ai schimbă nuanța, dacă sprâncenele tale nu mai au formă, dacă simți că puțină culoare ar fi binevenită în reflexia părului tău sub atingerea razelor soarelui, orice serviciu de hair & beauty ți-ai dori, îl găsești pe platforma stailer.ro.

Daca esti timișorean/că și cauți un salon de infrumusetare Timisoara ești la doar câteva click-uri distanță de programarea pe care o dorești. Selectând orașul, dacă ești femeie sau bărbat, serviciul dorit, data și ora convenabilă ție, vei primi opțiunile cele mai bune printre care poți naviga, descoperi și compară, până la decizia ta finală.

Este un mod mult mai eficient și rapid de a realiza o programare și o poți administra online 24/7. STAILER te aduce mai aproape de stiliștii tăi preferați. Programările online nu pot fi uitate nici de tine, nici de specialistul care se ocupă de tine și sunt gratuite. Iar dacă te-ai răzgândit sau a intervenit ceva poți oricând anula fără prea multe bătăi de cap.

Be your own kind of beautiful!

Dacă ai anumite întrebări înainte de a-ți face un cont, le poți scrie un email la adresa [email protected]


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *