Florin Cîțu: Creștem pensiile cu cea mai mare sumă pe care au văzut-o românii. Da, le vom crește

Florin Cîțu a demisionat de la șefia Senatului. Alina Gorghiu va ocupa interimar funcția

Ministrul Finanțelor, Florin Cițu, a anunțat joi seară că pensiile vor crește „cu cea mai mare sumă pe care au văzut-o românii”, în ciuda contextului economic global dificil.

CITEŞTE ŞI: Baron local timișean, executat exemplar de primari

„Din primul moment am spus că vom crește pensile în 2020.

Da, le vom crește. Valoarea punctului de pensie va avea cea mai mare creștere pe care o vom vedea în plus la punctul de pensie, vreodată.

CITEŞTE ŞI: Record de îmbolnăviri în Timiș. Focar la Poliţia Timiş

PSD niciodată nu a mărit pensiile cu această sumă. În acest context economic global dificil, am reușit să facem acest efort și să creștem pensiile cu cea mai mare sumă pe care au văzut-o românii, care se pune în plus la punctul de pensie. Știm cât de importante sunt aceste sume pentru români.

Îl provoc pe domnul Ciolacu să mai găsească o țară care să facă astfel de eforturi în plină criză economică. (…) Ar trebui să veniți să vă cereți scuze pentru că i-ați mințit pe români”, a declarat ministrul Cîțu.

Pe 3 august, ministrul Muncii Violeta Alexandru, a anunțat că pensiile vor creşte „cu siguranţă” de la 1 septembrie, fără a preciza însă şi procentul de majorare.

CITEŞTE ŞI: Aquaparc aproape de Timișoara

Ministrul a spus că se fac „mai multe scenarii” în acest sens, adăugând că „pensiile vor creşte cu siguranţă”, pentru că Guvernul îşi dă „seama de nevoile pe care le au pensionarii, de a-şi acoperi toate cheltuielile necesare”, scrie digi24.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Florin Cîțu: Creștem pensiile cu cea mai mare sumă pe care au văzut-o românii. Da, le vom crește

  1. Citule,ce prost esti.Chiar nu mai ai tigari?Cum poti sa spui asemeneea timpenii?Vrei sa te credem?Dobitoc drogat ce esti.

  2. a inceput catzu sa isi desfaca fermuarul la pantaloni……… va va da niste procente la pensie de nu o puteti duce ,,,,rugativa sa nu aiba si niste BRANZA pe la PALU……. VIN ALEGERILE FARA INFECTARE COVID !(

  3. Sa aveti mare grija sa le cresteti si pe cele speciale si pe cele de serviciu cu exact acelasi procent,amaritii o sa i a in plus vreo 150 de lei,e vorba de 2 000 000 de oameni cu pensii in jur de 1000 de lei iar cei cu pensii de 300 milioane lei vechi o sa i a vreo 4500 de lei in plus,foarte echitabil,foarte corect asa ca iesiti la vot,partea proasta ca nu ai pe cine sa votezi,psd si pnl cam tot pe acolo,iar usr inafara de citiva mai vizibili de la centru nu are nici el vreun deosebit , pe la judete numai personaje unul si unul,la Timis e un senator de al usr la care i au stat in cap masinile romanilor,poate a avut o altercatie cu cineva pentru locul de parcare si atunci a zis lasa ca va arat eu.

  4. Ce darnic esti,neicusorule ,chiar nemernicie de atata darnicie ! O sa ne iasa pe ochi si noua ,dar garantat si tie si acolitilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *