Aquaparc aproape de Timișoara

aquaparc 3

Un obiectiv îndelung așteptat de suflarea timișeană se va realiza la Șandra.

Vorbim de un aquapark de dimensiunea și după standardele celui de la Mako din Ungaria, care va constitui încununarea unui proiect în valare de 4,5 milioane euro, derulat prin fonduri europene, mai precis prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM).

CITEŞTE ŞI: Alertă în vestul ţării! Nouă localități, aproape de carantină: zeci de infectări cu Covid

Pentru realizarea acestuia, a fost obținută licența de explotare a forajului necesar, iar apoi urmează realizarea uzinei de apă și execuția unui ștrand cu apă încălzită.

Edilul comunei Șandra, Luchian Savu, estimează că toate aceste preparative vor dura doi ani, după care va începe construirea propriu-zisă a aquaparcului.

CITEŞTE ŞI: Medicul Virgil Musta: ”Am avut și pacienți infectați, i-am salvat, dar mi-au spus că ei nu cred că au avut COVID”

”Este o mare realizare faptul că am ajuns într-o fază înaintată a proiectului cu apă geotermală și sunt convins că un aquaprc va fi o atracție irezistibilă pentru întreaga zonă, de pe urma căreia Șandra va avea doar de câștigat”, a declarat primarul Luchian Savu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Aquaparc aproape de Timișoara

  1. Voi chiar insistați să dovediți în scris că românii sunt cea mai retardată nație din UE? Vorbiți de proiecte, planuri și promisiuni în timp ce în Ungaria, la Mako ștrandul este gata de ani de zile! E gata și la Szeged și la Vásárhely. Unguri se relaxează în bazin iar românii stau la soare ca proștii ascultând promisiunile lu’ Savu. Voi știți cine e Savu? E grasu acela cu un pepene în mână de la intrarea în Kaufland (vorbesc serios, uitați-vă la pozele de la intrarea în Kaufland). Și voi știți cine e fata lu’ Savu? Ia căutați un pic pe google. Vai și amar.

      1. Să scri corect e o chestie de educație, nu de dublă cetățenie. Dar un analfabet care nu știe nici măcar să folosească diacriticele nu poate să înțeleagă asta.

  2. Bey primarilor faceti ceva productiv terminati cu prostiile cu parcuri acvatice,creati locuri de munca in productie,o fabrica de conserve,una de sucuri naturale,ceva legat de zona,romanii tot in Ungaria se vor duce,ca aici nu exista personal,o sa angajati niste loaze fara educatie,nepoliticosi,de o sa fuga lumea de ei,exemple aveti pe unele destul de multe mari magazine,daca vreti parcuri acvatice ar trebui sa aduceti personal din Ungaria,nu ca ar fi perfect,dar este net superior celui romanesc,si nu va mai ambalati atit,stati sa trecem de covid si o sa mai vedem dupa,daca va mai fi vreun dupa,iar pina atunci,vedeti cum faceti sa protejati acum populatia din pozitia de primar si lasati vreun an doi promisiunile pe care oricum nu le mai crede nimeni,la fel cu activitati de gen pus de pavele,am dat doar un exemplu,activitati de care s au molipsit aproape toti primarii din zona.

  3. De la Sannicolau la Buzias,numai Aqva’park si Spa o sa fie, imensa bucurie! Ce Mako ce Szeged sauVasarhely,nene ?

    Vax,Albina ! ,Sorenye>

  4. Nu mai copia ,nu mai visa ca asta este irealizabil vreodata pentru intelectul tau d-le primar sau iti aduci aminte cum te scaldai cu amanta. La realizari spune ce ai facut tu-drumurile a fost proiectul lui Paul – deci nu ti-l atribui ca nu este al tau , tu n-ai fost in stare sa atasezi pentru podete si intrari pe centru n-ai fost in stare sa faci elementara canalizare ca toate localitatile din apropiere sa putem spune ca santem in sec xx , n-ai fost in stare sa investesti banii primiti de la judet sa faci o capela in Sandra,cred ca ai inteles gresit si ai facut-o in Dumbravita -dar nu pentru sandreni ci ai facut-o copiilor- RUSINE. De ce nu ai afisat nota de plata a reparatiei Daster-ului cand ai accidentat-o si erai cu AMANTA nicidecum pentru binele localitatii. Spune localnicilor adevarul nu aiureli cum faci toate cele cu apa geotermala cand tu nu ai PUT ,tu nu ai canalizare , dar iti faci proiect de hotarire in care te propui singur sa numeri banii MULT VISATI , LA NIVELUL ASTA ESTI.Nu ai creat posibilitatea sa vina un investitor , nu ai creat locuri de munca in afar – de angajarile loazelor vasale la primarie si la vestita edil .Esti un retardat , nu ai noima despre ce vorbesti dar te crezi un adevarat crestin dar poruncile 7,8,9,10 -daca le stii daca nu ,citestele-porunci pe care le incalci in fiecare zi. In cel mai scurt timp o sa le fie rusine si celor apropiati tie- de persoana ta .PACE, tie pacatosule !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *