Baron local timișean, executat exemplar de primari

popoviciu orban

Scandal de proporții în PNL Timiș: primarii partidului tocmai ce l-au executat pe unul dintre cele mai controversate personaje ale ultimului deceniu.

CITEŞTE ŞI: Explozie la roata unui TIR cu azotat de amoniu, în Timiș

Este vorba de fostul deputat Alin Popoviciu, acum secretar executiv al PNL Timiș, care a avut un rol crucial în racolarea mai multor primari PSD.

Tocmai de aceea, era de așteptat ca Popoviciu, aparent reinventat în ultima perioadă, să aibă parte de susținerea edililor PNL Timiș și să poată reveni în prim-planul administrației locale, de unde ar fi putut face pasul spre Parlament. Surpriză, însă: primarii liberali i-au dat cu tifla lui Popoviciu și l-au lăsat încă o tură pe dinafară.

CITEŞTE ŞI: Aquaparc aproape de Timișoara

Reuniți la Covaci, la o întâlnire în care au stabilit propunerile proprii pentru candidații la Consiliul Județean Timiș, edilii liberali au votat masiv împotriva lui Popoviciu, fostul deputat având de partea sa doar trei primari! În aceste condiții, actualul secretar executiv nu mai poate prinde un post de consilier județean, postură din care ar putea ajunge vicpreședinte CJT, iar apoi, pe un loc eligibil în Parlament.

Șansele lui Alin Popoviciu nu sunt, însă, compromise definitiv, atâta vreme cât la întâlnirea de la Covaci nu a participat și Nicolae Robu, prins cu treburi ce nu impuneau amânare, adică la mare.

A fost, însă, o conjunctură care a făcut posibilă reunirea de la Covaci, după sloganul ”Când pisica e la mare, șoarecii își iau mâncare”.

CITEŞTE ŞI: Un tată și-a agresat fiica și a amenințat-o cu moartea. S-a întâmplat într-o comună din vestul țării

Pe de altă parte, dacă Alin Popoviciu a primit un vot de neîncredere, nu același lucru se poate spune și despre candidatul PNL la consiliul județean, Alin Nica, acesta fiind asigurat de către toți primarii PNL că se vor alinia în spatele lui la alegerile din 27 septembrie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Baron local timișean, executat exemplar de primari

  1. Nu avem in RO o clasa politica apta sa conduca tara,indiferent de partid,nu sint capabili sa conduca si sa dovedit in ultimii 30 de ani,iar acum,cu pandemia batind puternic la portile orasului si judetului,situatia este de la foarte tragic in jos si pe zi ce trece se vede ca nu poate fi gestionata de autoritati,vezi si numarul de contagii de azi.

  2. în sfîrsit sau desteptat pnl-istii adevărati. acest escroc din scoala pd-ista a lui băsescu petrov frate cu blaga doar trage pnl în jos.aici în banat oamenii sînt informati asa că bine au făcut si mai bine dacă ar pleca la pmp unde-i locul. de ce la parlamentarele europene rezultatele au fost sub ceea ce ar fi trebuit fiind un judet anti psd? deoarece pe listă era fratele lui popoviciu blaga si antonescu căcărău vănzătorul pnl-ului către psd prin porcăria numită usl gargaragiul national.la nivel central avem asteptări similare cu pd-istii predoiu si gorghiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *