Flavius Biea urcă din nou în ring

Boxerul Flavius Biea va urca vineri pentru a 16-a oară în ringul profesioniştilor.

Adversar îi va fi Jemal Shalamberidze, un georgian în vârstă de 23 de ani cu 12 meciuri în palmares (opt victorii şi patru înfrângeri).

CITEȘTE ȘI: Kaufland face angajări pentru Germania. Oferă cel puțin 1.800 de euro

Meciul va avea loc la „Kalaszi Sporthall” din Budapesta.

„Am avut o pregătire bună. Pentru acest meci m-am antrenat la Timişoara cu maestrul Gheorghe Biea şi cu Ştefan Mercea. Am avut sparing-uri bune acasă, urmează lupta.

CITEȘTE ȘI: Cine este noul iubit al timișorencei Brigitte Sfăt. Tânărul ar urma să deschidă o afacere în Dubai

Mi-am studiat bine adversarul, ştiu despre el că a fost pe locul al cincilea la campionatul modial de seniori. Are 12 meciuri la profesionişti, dintre care patru pierdute.

Pot spune că este un meci bun de pregătire pentru lupta din 17 noiembrie de la Arad. Am nevoie de meciuri care să mă ducă cât mai sus în clasamentul mondial pentru a boxa pentru un titlu. Iar acesta este unul dintre ele! Urmează un sfârşit de an bun.

CITEȘTE ȘI: Un funcționar din primărie are de achitat o amendă de… 50.000 de lei

Voi boxa la Arad, va fi prima gală de box profesionist din România după ce s-a înfiinţat comisia de box profesionist.

Pe 17 noiembrie va fi un meci important, pentru că voi boxa pentru titlul IBA Inter-continental, ce îmi va da şansa să ajung în primii 100 din lume şi, uşor-uşor, să mă bat pentru un titlu mondial.

CITEȘTE ȘI: Vine Ruga Timișoarei

Dacă totul decurge bine şi nu mă voi mai împiedica, la sfârşitul anului viitor aş putea boxa pentru un titlu mare”, ne-a declarat pugilistul timişorean, aflat de joi în capitala Ungariei pentru cântarul oficialul.

Flavius Biea (28 de ani) are 14 victorii şi o singură înfrângere la profesionişti.

0 Comments

No Comment.