Un funcționar din primărie are de achitat o amendă de… 50.000 de lei

arad 9

Sancţiunea a fost aplicată de către Garda de Mediu pentru tăierea unui arbore de pe strada N. Grigorescu.

Un funcţionar public din cadrul Primăriei Municipiului Arad are de achitat o amendă în cuantum de 50.000 de lei pentru că ar fi dispus tăierea unui arbore pe o stradă din oraş.

CITEȘTE ȘI: Kaufland face angajări pentru Germania. Oferă cel puțin 1.800 de euro

Informaţia a fost făcută publică de către primarul Gheorghe Falcă, la conferinţa de presă de săptămâna trecută, în contextul unor discuţii despre tăierea şi toaletarea arborilor în cadrul acţiunii „curăţenia de toamnă”.

„Nimeni nu va îndrăzni să taie un copac fără aviz.

CITEȘTE ȘI: Un timişorean în Academia Română

O doamnă funcţionară a luat 500 de milioane amendă pe care trebuie să o plătească din propriul venit, pentru un copac tăiat fără aviz, un copac care era înclinat la 45 de grade, după furtună…

Nu va îndrăzni nimeni să taie un copac până când instituţiile statului nu dau toate avizele!” – a repetat edilul Aradului.

CITEȘTE ȘI: Vine Ruga Timișoarei

Acordarea amenzii ne-a fost confirmată de către Sorin Brădicean, comisar şef al Gărzii de Mediu Arad, cu precizarea că sancţiunea a fost aplicată instituţiei Primăriei, decizia de a o imputa unui singur funcţionar aparţinându-i Municipalităţii.

„Amenda a primit-o Primăria Arad pentru tăierea pomilor de pe strada Nicolae Grigorescu.

Nu e vorba de un singur copac. Un singur copac au apucat să taie pentru că am ajuns noi la locul faptei.

Ei au tăiat ramurile tuturor copacilor de pe stradă şi li s-a stricat drujba.

În fapt, urma să-i taie total pe toţi. Şi atunci, neavând actele necesare, am aplicat Primăriei o amendă de 50.000 de lei pentru că nu au fost obţinute avizele necesare pentru tăierea pomilor.

Dacă au considerat că sunt un pericol pentru populaţie, trebuia să meargă la Agenţia pentru Protecţia Mediului, la Garda Forestieră, la Ocolul Silvic, să vină să-i marcheze şi să facă totul legal” – a precizat Sorin Brădicean, scrie aradon.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Un funcționar din primărie are de achitat o amendă de… 50.000 de lei

  1. Sunteti nebuni la cap !! Trebuia sa asteptati ca acel copac sa faca victime? Sa cada pe o masina sau, mai rau – sa cada pe vreun trecator aflat intimplator in acel loc? De ce trebuie sa asteptam sa se produca victime si apoi sa ne gindim daca luam masuri? Nu putem preveni nenorocirile? Sunteti niste redusi mintali (cei care au aplicat amenda) ! Ar fi trebuit sa fiti inchisi intr-o cusca sub acel copac inclinat, pina cade peste voi! Poate ati fi luat o alta decizie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *