Semnal politic al deputatului PSD Adrian Pau

adrian pau 2

Deputatul timişean Adrian Pau apreciază că tensiunea din PSD a atins cote maxime şi că se conturează două tabere în partid.

CITEȘTE ȘI: Un timişorean în Academia Română

În scandalul dintre Liviu Dragnea şi Gabriela Firea, Pau se poziţionează de partea primaurlui general al capitalei:

„Cu certutudine, îi dau dreptate Gabrielei Firea. Nu în totalitate, nu pot să ştiu dacă a fost urmărită, dar sunt de acord că în actuala formulă, PSD nu mai poate continua”.

CITEȘTE ȘI: Kaufland face angajări pentru Germania. Oferă cel puțin 1.800 de euro

Deputatul timişean a comentat şi întâlnirea pe care Victor Ponta a avut-o cu mai mulţi primari timişeni:

„Informația că Victor Ponta s-a întâlnit cu mai mulți aleși locali ai PSD Timiș, fie ei primari, consilieri municipali sau județeni, a ținut capul de afiș al presei locale și chiar naționale.

CITEȘTE ȘI: Cine este noul iubit al timișorencei Brigitte Sfăt. Tânărul ar urma să deschidă o afacere în Dubai

Cum era de așteptat, reacțiile nu au lipsit și s-au pus cu mare rapiditate etichete.

Mulți se grăbesc când dau verdicte și nu se întreabă nici măcar o secundă de ce s-au întâlnit aleșii PSD cu Victor Ponta.

CITEȘTE ȘI: Ora de iarnă devine istorie? Anunţul oficial făcut de preşedintele Comisiei Europene. Ce se întâmplă în 2018

Posibil că pe unii îi leagă o veche prietenie, poate unii au nemulțumiri, poate alţii caută răspunsuri sau poate, pur și simplu, au vrut să discute cu fostul premier al României și fostul președinte al Partidului Social Democrat.

Eu știu că PSD este un partid european, un partid democratic și nu cred că o astfel de întâlnire poate să conducă la aplicarea unor sancțiuni.

CITEȘTE ȘI: Vine Ruga Timișoarei

Însă cred cu tărie că o astfel de întâlnire transmite niște semne de întrebare și trebuie să determine o evaluare în interiorul PSD, atât la nivel local cât și la nivel național, faţă de așteptările membrilor de partid și ale electoratului PSD.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Semnal politic al deputatului PSD Adrian Pau

  1. Dar toti parlamentarii PSD de Timis au votat sustinerea apropiatei lui Dragnea ,Carmen Dan in urma motiunii depuse de PNL !sI ATUNCI DE CE VORBESC CA ASA NU SE MAI POATE!Apoi au ,,taiat-o”acasa cu cursa de Timisoara.Cam repede s-a terminat saptamana de munca.Rusinica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *