Cine este noul iubit al timișorencei Brigitte Sfăt. Tânărul ar urma să deschidă o afacere în Dubai

Brigitte Sfăt a anunţat că are un nou iubit încă din luna februarie a acestui an, la scurt timp după ce focoasa brunetă a intentat divorţ de fostul mare tenismen Ilie Năstase.

Deja cei doi nu se sfiesc să se arate lumii. Petrec mult timp împreună, atât în ţară cât şi în Dubai, locul în care spun că vor să demareze o afacere.

CITEȘTE ȘI: Accident mortal: Șofer găsit decedat, sub un utilaj forestier răsturnat pe un drum din vestul țării

Dragii mei, după cum ştiţi, în februarie am decis să introduc divorţul, iar în tot acest timp am încercat în nenumerate rânduri să reparăm ceea ce nu mai mergea în căsnicia noastră.

Din păcate, poate şi datorită temperamentului nostru puternic, acest lucru nu a fost posibil. Drept pentru care, în momentul actual eu am decis să merg pe alt drum şi am început o altă relaţie. Din acest moment, Ilie este la fel de liber să îşi refacă viaţa.

Vreau să îi mulţumesc încă o dată pentru faptul că a fost cel mai magnific bărbat din viaţa mea, că alături de el m-am simţit iubită ca o adevărată prinţesă şi îi doresc sincer să fie fericit”, a scris Brigitte Năstase (41 de ani) pe Instagram.

CITEȘTE ȘI: Ora de iarnă devine istorie? Anunţul oficial făcut de preşedintele Comisiei Europene. Ce se întâmplă în 2018

La câteva luni de la anunţul despărţirii, Brigitte Năstase a început să se laude pe reţele de socializare cu noul iubit.

Acesta este un bărbat din Târovişte. Cornel Oană are 34 de ani şi frecventează sălile de fitness. Se pare că acesta are şi o afacere în Dubai. De altfel, vedeta a scris pe contul său de Facebook că intenţionează să deschidă un magazin împreună cu iubitul ei în capitala luxului.

„El este asociatul meu la THE STORE multibrand, împreună deschidem un nou magazin în Dubai”, a scris Brigitte pe pagina sa de Facebook.

Deja cei doi nu se sfiesc să se arate lumii. Petrec mult timp împreună, atât în ţară cât şi în Dubai, locul în care vor să demareze afacerile, scrie adevarul.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 Răspunsuri “Cine este noul iubit al timișorencei Brigitte Sfăt. Tânărul ar urma să deschidă o afacere în Dubai

  1. O „vedeta” care are un trecut dubios. A tilharit pe cineva si si-a petrecut ceva vreme in penitenciarul Popa Sapca. Daca vreti mai multe detalii, cautati pe Google.

Lasă un răspuns