Firme bulgăreşti, interesate de afaceri în Timiş

cciat 1

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiș (CCIAT), în parteneriat cu Camera de Comerţ și Industrie Bulgaro-Română din Ruse, organizează în data de 13 septembrie, în Sala Nera a Centrului Regional de Afaceri din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, un eveniment de tip business to business.
premii renasterea septembrie
Delegația din Bulgaria este formată din 13 firme din diferite domenii de activitate – cu precădere industria alimentară, agricultura şi materialele de construcţii – interesate în a face afaceri în zona Banatului.

Scopul evenimentului este să ofere o perspectivă clară asupra dezvoltării pieței, punând accent pe găsirea partenerilor de afaceri potriviți pentru companiile din ambele țări.

CITEȘTE ȘI: Amendă uriașă dată de timișoreanul Sorin Grindeanu: Una dintre cele mai mari companii de telefonie a încălcat contractul

Participarea firmelor este gratuită, pe baza invitaţiei. Limba de conversaţie va fi engleza.

Informațiile suplimentare și confirmarea participării se pot face la nr. tel. 372.185.285, e-mail: [email protected], persoana de contact fiind Sofia Chirilă, referent de specialitate în cadrul CCIAT.

FOTO> vinsieu.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns