Final fericit: cei doi copii căutați de familie, autorități și voluntari au fost găsiți

Cei doi copii, un băiat de 10 ani şi o fetiţă de 8 ani, daţi dispăruţi luni dimineaţa din localitatea Petroşniţa, au fost găsiţi în cursul serii de către poliţişti, la aproximativ 50 de kilometri de locul de domiciliu, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Caraş-Severin.

CITEȘTE ȘI: Pădurea Verde a intrat în proprietatea Timișoarei

„Aceştia se află în afara oricărui pericol, iar în acest moment sunt în custodia organelor de poliţie. Pe timpul cât au fost plecaţi, cei doi copii nu au suferit vătămări. Minorii urmează să fie preluaţi de reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraş-Severin, pentru a dispune măsuri conform competenţelor”, se arată într-un comunicat al IPJ Caraş-Severin.

La activităţile de căutare au participat peste 100 de poliţişti de la IPJ Caraş-Severin, Poliţia municipiului Caransebeş, Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin, pompieri militari de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, „Semenic”, jandarmi de la Jandarmeria Caraş-Severin, angajaţi ai Direcţiei Silvice Caraş- Severin, ai Primăriei Bucoşniţa, precum şi voluntari din localitate.

De asemenea, un echipaj din cadrul Inspectoratului General al Aviaţiei – Ministerul Afacerilor Interne a survolat întreaga zonă, în vederea depistării celor doi minori.

Activităţile au fost realizate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş

2 Comments
JEAN VALJEAN 6 octombrie 2020
DE CE PE JOS? POATE AU LUAT AUTOSTOPU, TRENUL...PÂNĂ LA O RUDĂ!
@mishu 6 octombrie 2020
Doi copii să parcurgă pe jos 50 km? Greu de crezut