Final fericit: cei doi copii căutați de familie, autorități și voluntari au fost găsiți

copii disparuti

Cei doi copii, un băiat de 10 ani şi o fetiţă de 8 ani, daţi dispăruţi luni dimineaţa din localitatea Petroşniţa, au fost găsiţi în cursul serii de către poliţişti, la aproximativ 50 de kilometri de locul de domiciliu, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Caraş-Severin.

CITEȘTE ȘI: Pădurea Verde a intrat în proprietatea Timișoarei

„Aceştia se află în afara oricărui pericol, iar în acest moment sunt în custodia organelor de poliţie. Pe timpul cât au fost plecaţi, cei doi copii nu au suferit vătămări. Minorii urmează să fie preluaţi de reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraş-Severin, pentru a dispune măsuri conform competenţelor”, se arată într-un comunicat al IPJ Caraş-Severin.

La activităţile de căutare au participat peste 100 de poliţişti de la IPJ Caraş-Severin, Poliţia municipiului Caransebeş, Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin, pompieri militari de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, „Semenic”, jandarmi de la Jandarmeria Caraş-Severin, angajaţi ai Direcţiei Silvice Caraş- Severin, ai Primăriei Bucoşniţa, precum şi voluntari din localitate.

De asemenea, un echipaj din cadrul Inspectoratului General al Aviaţiei – Ministerul Afacerilor Interne a survolat întreaga zonă, în vederea depistării celor doi minori.

Activităţile au fost realizate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Final fericit: cei doi copii căutați de familie, autorități și voluntari au fost găsiți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *