Experiență AMG vs Ferrari

automobilism 1 1

Un test inedit de viteză și adrenalină a fost făcut, recent, de un grup de timișeni pasionați de motoare puternice și mulți cai-putere.

Evenimentul s-a desfășurat pe circuitul „Transilvania Motor Ring” de lângă Târgu Mureș, iar printre prezenți au fost Cristian Rusu (Ferrari 488 Pista Piloti), Leonard Hantig (Mercedes AMG 63 GT), Matei Gaburici (Mercedes AMG 63 GT), Cătălin Dobre (Alfa Romeo Giulia JTDM), Alexandru Krepelka (CS Krepelka Motorsport) și Frank van Nunen (GP24 Motorsports).

Experiența a fost una inedită, cei menționați „jucându-se” în deplină siguranță cu multitudinea de cai-putere generați de puternicele motoare pe care le-au avut sub control.

Au fost atinse viteze amețitoare în cei peste trei kilometri ai circuitului „Transilvania Motor Ring”.

Scopul principal al acestei întâlniri a fost de a oferi piloților posibilitatea de a-și cunoaște mașinile și limitele acestora în condiții de siguranță.

Autodromul din Ardeal este construit la standarde europene, cu zone de scurgere ample, garduri de siguranță și protecție în jurul pistei și elemente de siguranță suplimentare, în cazul în care este nevoie.

Conducerea acestor mașini la viteze mari nu este pentru drumurile publice. Nici măcar pentru șoferii experimentați, deoarece un accident nu reprezintă neapărat vina lor și orice se poate întâmpla, comportamentul altor persoane din trafic neputând fi prezis.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns