Fenomene incredibile într-o localitate din Timiș: râurile curg spre izvoare și morții se întorc de la groapă!

recas 12

Într-un interviu omagial publicat în ziarul primăriei pe care o conduce, un edil-șef din Timiș a dat dovadă de capacități paranormale. Ne referim, desigur, la controversatul primar Teodor Pavel, a cărui dezlănțuire metaforică avându-i drept țintă pe doi consilieri locali PSD deveniți indezirabili a văzut lumina tiparului în ediția din luna mai 2018 a prestigiosului Jurnal de Recaș.

Cităm din excepționalul interviu împănat cu pilde și zicale: “Am exclus din organizație doi membri de partid, îi amintim aici pe cei doi <<gemeni>>, Băcescu Gabriel și Bumbuc Gheorghe, iar ei vor înapoi… în rândurile partidului! Chiar suntem în proces cu cei doi <<B>>, pentru ei fiind valabilă zicala: <<Dacă voi nu ne vreți, noi vă vrem!>>. Sper că nu vor avea câștig de cauză, dar, dacă se va întâmpla o minune – la noi totul este posibil – după 24 de ore vor avea aceeași soartă, așa că îi informez pe această cale că pentru mine și restul organizației este valabila zicala <<Dragoste cu forța nu se face!>> (…) Desigur că ei se laudă prin comunitate că au câștigat procesul cu Primăria, pentru a intra din nou consilieri locali, dar asta se va întâmpla doar atunci când râurile vor curge spre izvor sau când se va întoarce mortul de la groapă!”.

CITEȘTE ȘI: Forţa de muncă asiatică dă peste cap calculele muncitorilor timişeni

Să-l lăsăm acum pe războinicul luminii din Recaș și să aruncăm un ochi pe portalul instanțelor, unde găsim soluția pe scurt din hotărârea 1058/18.09.2019 a Curții de Apel Timișoara: “Admite recursul formulat de recurenţii – reclamanţi Băcescu Gabriel şi Bumbuc Gheorghe în contradictoriu cu intimaţii-pârâţi Partidul Social Democrat, Partidul Social Democrat – Organizaţia Judeţeana Timiş şi Partidul Social Democrat – Organizaţia Locală Recaş, împotriva Sentinţei Civile nr. 1446/15.10.2018, pronunţată de către Tribunalul Timiş, în dosarul nr. 8792/30/2017. Casează sentinţa civilă recurată şi, în rejudecare: admite acţiunea formulată de reclamanţii Băcescu Gabriel şi Bumbuc Gheorghe în contradictoriu cu pârâţii Partidul Social Democrat, Partidul Social Democrat – Organizaţia Judeţeana Timiş şi Partidul Social Democrat – Organizaţia Locală Recaş, anulează Nota de fundamentare din data de 13.04.2017 emisă de pârâta PSD – Organizaţia locală Recaş, anulează Hotărârea nr. 6/07.04.2017 emisă de pârâta PSD – Organizaţia Judeţeană Timiş şi Procesul verbal din 18.05.2017 emis de Comisia Judeţeană de Disciplină şi Arbitraj din cadrul PSD Timiş. Dispune repunerea reclamanţilor în situaţia anterioară, în sensul că obligă pârâţii să-i repună pe reclamanţi în funcţiile deţinute anterior, şi obligă pârâţii să plătească reclamanţilor o despăgubire egală cu valoarea indemnizaţiilor/drepturilor salariale cuvenite, actualizate şi indexate cu rata inflaţiei aferente perioadei cuprinse între data de 07.04.2017 şi data repunerii în funcţiile deţinute. Obligă intimaţii-pârâţi la plata cheltuielilor de judecată în cuantum de câte 2.565 lei către fiecare reclamant, reprezentând onorariu avocaţial (2.380 lei) şi taxa judiciară de timbru (185 lei), suportate în primă instanţă şi în recurs. Definitivă”.

Bun, ce înțelegem noi de-aici? Păi noi de-aici înțelegem că vizionarul primar din Recaș a avut dreptate la faza cu minunea, ea chiar s-a întâmplat, domnii Bumbuc și Băcescu, cei doi “B”, învingându-l pe Teodor Pavel în instanță. Definitiv. Ca să rămânem în registrul primarului, fan al proverbelor românești, de data asta, gura a bătut fundul…

Este adevărat, e foarte posibil ca domnul Pavel să își încordeze mușchii și să îi excludă din nou pe cei doi din organizația locală PSD Recaș, acolo unde este președinte, poate chiar în 24 de ore, așa cum se lăuda în interviul menționat mai sus. Doar că, pentru a-i exclude din nou din partid, cei doi trebuie mai întâi să fie reprimiți și repuși în funcțiile avute anterior, ceea ce înseamnă că domnii Bumbuc și Băcescu vor fi din nou consilieri locali, indiferent dacă această reintegrare va fi de scurtă sau de lungă durată.

Or, dacă se va întâmpla asta – adică dacă Teodor Pavel nu va risca să intre sub incidența articolului 287 Cod penal, care sancționează infracțiunea de nerespectare a hotărârilor judecătorești, ci va pune în aplicare decizia definitivă a instanței – înseamnă că, la Recaș, vom asista la fenomene paranormale: râurile vor curge spre izvoare, iar morții se vor întoarce de la groapă!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns