Tentativă de viol asupra unei octogenare, chiar în centrul orașului. Agresorul, reținut de trecători

viol arad retinut

Un bărbat de 53 de ani din Hunedoara, recent eliberat din Penitenciarul Arad, este cercetat după ce a fost prins în flagrant când încerca să violeze o femeie octogenară, chiar pe o stradă din centrul municipiului Arad, individul fiind reținut inițial de cetățenii care treceau prin zonă, printre care un polițist local aflat în timpul liber.

CITEȘTE ȘI: Fenomene incredibile într-o localitate din Timiș: râurile curg spre izvoare și morții se întorc de la groapă!

Conform Poliției Locale Arad, bărbatul, care mai fusese încarcerat pentru tâlhărie, a fost încătușat de polițiștii locali, după ce a fost semnalat ca autor al unei tentative de viol în desfășurare asupra unei octogenare, notează realitateadearad.net

Alerta a fost dată de un polițist local, aflat în afara orelor de program, care era în zonă la momentul incidentului. Până la sosirea agenților Poliției Locale, bărbatul, originar din Hunedoara, a fost reținut de cetățenii care treceau pe stradă la acea oră.

Bărbatul se afla în atenția polițiștilor locali pentru o comiterea unui șir de abateri pentru care a fost sancționat contravențional și fusese atent monitorizat inclusiv pe durata derulării evenimentelor ocazionate de ediția din acest an a Zilelor Aradului. Individul a fost predat Poliției Naționale pentru continuarea cercetărilor în acest caz.

UPDATE! Poliția Locală, care a anunțat inițial incidentul, susține că bărbatul ar fi vrut să o violeze pe femeie, în vreme ce Poliția Națională a anunțat că face cercetări pentru tentivă de tâlhărie.Femeia purta mai multe lanțuri și inele din aur în momentul atacului. Aceasta a fost trântită la pământ de agresor, care i-a pus mâna pe gură.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns