Fără Bojin! Condiția fermă pusă de Pro România Timiș pentru fuziunea cu ALDE

birau 1

Fuziunea dintre Pro România și ALDE se va realiza fără probleme și în Timiș, însă există o condiție fermă pusă de conducerea Pro România: fără cooptarea lui Titu Bojin, membru ALDE. După ce deputatul Pro România Adrian Pau a invocat acest ”amendament”, o poziție categorică a avut-o și Nicolae Birău, celălalt coordonator al fililei timișene, care se opune vehement cooptării lui Titu Bojin în noua formațiune rezultată.

CITEȘTE ȘI: Atenție, cad ziduri! Bucăți din tencuiala unei clădiri au lovit-o în cap pe o bătrână din Timișoara

”Domnul Bojin nu mai reprezintă nimic din punct de vedere politic. Am văzut cu toții asta la aceste alegeri, când a scos un scor rușinos pentru un fost președinte de consiliu județean. După rezultatul dezastruos, ar fi trebuit să aibă decența să facă singur un pas în spate, pentru că așa ar fi normal. Unde sunt procentele care ni le arăta tuturor în timpul campaniei, când spunea că va câștiga alegerile și că va fi noul președinte al CJT? Sau domnul Bojin vrea să fie președinte doar pe baza procentelor din sondajele pe care și le comandă personal și nu mai trebuie să treacă prin alegeri?  Or, dacă lumea nu-l mai vrea, de ce l-am lua noi în partid? Este foarte clar că vremea politică a lui Titu Bojin s-a încheiat definitiv, iar rzezulartul alegerilor recente sunt argumentul cel mai potrivit”, a declarat Nicolae Birau.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Fără Bojin! Condiția fermă pusă de Pro România Timiș pentru fuziunea cu ALDE

  1. Foarte bine,scăpați de acest politician fără caracter și care vrea numai funcții bune și fără să muncească. Acest comunist încă nu este conștient nici la 70 de ani că trebuie să stea departe de funcțiile politice și să nu mai aibă probleme cu DNA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *