Mamă și fiu, acuzați de distrugere și violare de domiciliu, după ce au aruncat cu motorină prin casa unei tinere, în vestul țării

politia 34

O femeie de 53 de ani și fiul acesteia, de 29 de ani, sunt cercetați pentru comitarea infracțiunilor de amenințare, distrugere și violare de domiciliu, după ce au intrat în locuința unei devence puși pe scandal, aruncând cu motorină prin casă.

CITEȘTE ȘI: Fără Bojin! Condiția fermă pusă de Pro România Timiș pentru fuziunea cu ALDE

Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de către o tânără de 24 de ani, din municipiul Deva, cu privire la faptul că în jurul orei 16:00, în timp ce se afla la adresa de domiciliu, o femeie de 53 de ani, din Deva,  a pătruns în locuința sa, unde a început să distrugă diferite bunuri, refuzând să părăsească imobilul la cererea persoanei vătămate, după care a aruncat cu motorină prin casă. Ulterior, femeia de 53 de ani şi fiul acesteia, un tânăr de 29 de ani,  din municipiul Deva, au pătruns prin violare de domiciliu în locuinţa unui martor (care a furnizat date polițiștilor cu privire la fapta reclamată de tânără), pe care l-au agresat fizic şi l-au amenințat.

„În urma activităților investigative, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Deva au probat activitatea infracțională a femeii de 53 de ani, din Deva, faţă de care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, distrugere şi violare de domiciliu (mobilul faptelor se pare că l-a constituit o ceartă între fostul concubin  al persoanei vătămate şi fiul femeii de 53 de ani). Totodată, poliţiştii  efectuează cercetări şi faţă de fiul femeii, în vârstă de 29 de ani, sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare, lovire sau alte violențe şi violare de domiciliu”, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara. Față de cei doi, poliţiştii au dispus luarea măsurii preventive a reținerii pe o durată de 24 ore, aceştia urmând a fi prezentați magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, cu propuneri corespunzătoare.

sursa: servuspress.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *