Expo Mobila și-a deschis porțile la Timișoara

cciatmob20des

Timișorenii au de ieri la dispoziție o expoziție de mobilier care reunește ofertele a zeci de firme din întreaga țară. Expo Mobila Timișoara s-a deschis la Centrul Regional de Afaceri (CRAFT) al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Timiş, fiind vorba despre cea de-a șaptea ediție a evenimentului care își așteaptă vizitatorii până duminică inclusiv.

CITEȘTE ȘI: ANM a emis o informare de vreme severă în toată țara. Ninsori și viscol la munte

Pot fi văzute și achiziționate bucătării, dormitoare, sufragerii, saloane, camere de zi, camere pentru copii și tineret, biblioteci, garderobe, canapele, fotolii, scaune, uși de interior, mobilier de grădină, mobilier de exterior, materiale pentru amenajările interioare şi exterioare, precum şi o gamă largă de accesorii și decorațiuni. Cei interesați pot face achiziții pe loc sau comenzi la prețuri speciale.Totodată, Expo Mobila Timișoara este un punct de interes și pentru vizitatorii profesionali, mai exact pentru reprezentanții firmelor interesate de contractări de mobilă și accesorii.

Măsuri speciale pentru toți participanții

CCIA Timiș precizează că manifestarea se desfășoară cu respectarea deplină a normelor de siguranță și securitate impuse de restricțiile în vigoare. ”În contextul epidemiologic actual, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş respectă cu strictețe toate regulile de igienă colectivă și individuală pentru prevenirea contaminării și limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2. Sunt respectate, astfel, reglementările speciale în vigoare, expoziția derulându-se fără a dăuna sănătății generale, la fel ca orice altă activitate normală permisă de lege, în baza unui set de măsuri specifice de protejare a expozanților, a vizitatorilor și a întregului personal care participă la această activitate, după cum urmează: purtarea obligatorie și corectă a măștii de protecție de către toți participanții, dezinfectarea obligatorie a mâinilor pentru toate persoanele care ajung în zona de acces în incintă, efectuarea triajului observațional și termometrizarea participanților la expoziție; limitarea numărului participanților (incluzând atât expozanți, cât și vizitatori) la maximum 20 în spațiul interior al CRAfT și la maximum 50 în spațiul exterior adiacent CRAFT, astfel încât să se asigure o suprafață minimă de 4 metri pătrați pentru fiecare client și o distanță minimă de 2 metri între persoane, delimitarea prin semne vizibile a perimetrului expozițional și aerisirea permanentă a spațiului interior, permiterea accesului și părăsirea incintei pe căi de acces diferite, prin comunicare permanentă cu stații radio emisie-recepție. Manifestările expoziționale nu se regăsesc printre activitățile specificate ca fiind cu risc de răspândire a COVID-19 și, astfel, permiterea funcționării fără sincope a fost agreată de autorități în prealabil”, atrage atenția Camera de Comerț.

Până sâmbătă inclusiv, programul de vizitare a expoziției de la CRAFT (Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22) este între orele 10 și 20, iar duminică, între 10 și 18. Intrarea este liberă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *