Școlile particulare deschid procese în toată țara pentru anularea suspendării cursurilor față în față

Asociația Școlilor Particulare solicită autorităților centrale și locale să anuleze decizia de a suspenda cursurile școlare în toate unitățile de învățământ de stat și particulare de pe raza unităților administrativ teritoriale unde a fost depășită incidența de infectare cu COVID-19 peste 3 cazuri la mia de locuitori, conform stiripesurse.ro.

În acest sens membrii ASP au decis în ultima adunare generală la care au participat reprezentanții a peste 250 unități școlare particulare din toată țara să solicite în instanță anularea prevederilor hotărârilor emise de comitetele județene/municipale pentru situații de urgență prin care se suspendă cursurile în unitățile de învățământ.

Plângerea prealabilă (documentul aici) o să fie depusă vineri, 30 octombrie 2020, în Municipiul Cluj-Napoca și în Municipiul Brașov urmând ca la începutul săptămânii viitoare să fie depusă în toate județele și localitățile în care comitetele pentru situații de urgență au hotărât suspendarea cursurilor față în față din unitățile de învățământ de stat și particulare.

Continuarea pe stiripesurse.ro.

1 Comments
Marius 29/10/2020
Goana dupa bani.... Cind vor ajunge in spital (daca va mai fi loc !) profesorii si cadrele didactice, sa dati in judecata virusul !