Alin Nica şi-a luat consilieri personali „doi specialişti în administraţie publică”

Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a anunțat că are doi noi consilieri personali, specialiști în administrație publică.

„Alături de mine la Consiliul Judeţean Timiş se vor afla doi specialiști în administrație publică, pe care i-am cooptat în echipa de consilieri personali. Este vorba despre Marian Constantin Vasile, fost vicepreședinte al CJ Timiș. De curând, și-a luat doctoratul cu tema <<Model de dezvoltare a orașelor și regiunilor inteligente în România>>. Un tânăr cu inițiativă, capacitate de muncă și abilități de organizare, care poate aduce un plus pentru activitatea de la Consiliul Județean Timiș.

Tinerețea lui Marian se va îmbina cu experiența lui Viorel Coifan, un nume respectat în Timiș și nu numai, fost președinte al CJ Timiș în două mandate, cu expertiză inclusiv în Parlamentul României, ca deputat, dar și la Institutul Național de Administrație, unde a fost director. Din colaborarea cu cei doi colegi voi avea, cu siguranță, de câștigat și eu, atât la nivel personal, profesional, cât și comunitatea timișeană”, a anunțat Alin Nica.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Alin Nica şi-a luat consilieri personali „doi specialişti în administraţie publică”

Lasă un răspuns