”Există o percepţie greşită faţă de PSD”, susţine deputatul Adrian Pau

adrian pau 2

Parlamentarul PSD Timiş Adrian Pau susţine că la momentul actual, în societatea românească se structurează o imagine greşită în legătură cu acţiunile PSD, iar aceasta este în primul rând rezultatul unei propagande agresive a partidelor aflate în opoziţie.
premii renasterea septembrie
”Nu se mai iau în calcul creşterea economică, măririle de salarii şi pensii, acţiunile de structurare sau reglementare a legilor economice sau a celor cu impact social. Orice greşeală cât de mică este taxată de opoziţie ca un adevărat dezastru, ca să nu mai spun de interpretări tendenţioase şi agresive, de multe ori intenţionat rău-voitoare.

CITEȘTE ȘI: Amendă uriașă dată de timișoreanul Sorin Grindeanu: Una dintre cele mai mari companii de telefonie a încălcat contractul

Este foarte multă manipulare şi minciună”, spune parlamentarul PSD. Pe de altă parte , Adrian Pau recunoaşte că se mai ”strecoară” şi unele greşeli şi că nu totul este perfect în actul de guvernare , dar rezultatele şi eficienţa guvernării PSD nu pot fi negate.

CITEȘTE ȘI: Şefa femeilor liberale a trecut de clasa a VI-a

Nemulţumirile legate de unele manifestări ale premierului sau ale unor miniştri nu şterg rezultate bune şi eficienţa actului de guvernare în ansamblul lui. Interpelat în legătură cu recentele declaraţii ale fostului premier Mihai Tudose si ale fostului ministru Ecaterina Andronescu privind nemulţumirile faţă de liderii naţionali ai PSD, AdrianPau a răspuns tranşant:

”Eu ştiu că în PSD există libertate de exprimare şi fiecare membru de partid îşi poate exprima liber opiniile.

CITEȘTE ȘI: Străzi din Timișoara, cufundate în beznă

Nemulţumirile legate de activitatea unor lideri la vârf pot şi trebuie să fie discutate în interiorul partidului, într-un cadru democratic, unde în mod categoric trebuie ca fiecare să vorbească deschis, să se spună lucrurilor pe nume şi să se ia deciziile cele mai bune pentru partid şi nu pentru un lider sau altul”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “”Există o percepţie greşită faţă de PSD”, susţine deputatul Adrian Pau

  1. Dle.PAU daca vreti sa aratati bunele intentii fata de electoratul care v-a votat,spuneti celor care gresesc sa mai ceara scuze!

  2. Un partid care voteaza in parlament demiterea propriului guvern nu poate fi tratat decit cu dispret.Daca mai amintim ca parlamentari ca colegul Suciu a votat pt.demiterea colegului Grindeanu nu putem sa-l numim banatean corect !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *