Şefa femeilor liberale a trecut de clasa a VI-a

sorina ciurlea

Nu cu mult timp în urmă, la o întrunire importantă a PNL, Sorina Ciurlea, preşedinta Organizaţiei Femeilor Liberale Timiş, se făcea tare rău de râs, spre deliciul adversarilor politici.

Politiciana nu a ştiut să răspundă la întrebări elementare despre partidul din care face parte, iar atunci când a vorbit despre PNL, Sorina Ciurlea a făcut-o ca la clasa a VI-a:
premii renasterea septembrie
„Partidul Naţional Liberal este un partid cu doctrină şi înclinaţii liberale”.

CITEȘTE ȘI: Amendă uriașă dată de timișoreanul Sorin Grindeanu: Una dintre cele mai mari companii de telefonie a încălcat contractul

După acest incident absolut nefericit, mulţi s-au temut că şefa femeilor liberale timişene se va demoraliza şi nu va mai reuşi să-şi fructifice farmecul propriu la relansarea liberalismului.

Iată că nu este deloc aşa şi Sorina Ciurlea dovedeşte că poate trece peste momente care i-ar fi marcat chiar şi pe mulţi bărbaţi.

Lăsând total la o parte episodul nefericit cu definiţia liberalismului, politiciana s-a apucat să caute greşelile altora şi a avut parte de succes.

anunt angajare

Astfel, ea a descoperit nu mai puţin de cinci greşeli grosolane în manualul de geografie, unde Marea Moartă era încurcată cu Marea Roşie, iar oraşul Turnu Măgurele este trecut în judeţul Mehedinţi.

Perseverenţa Sorinei este remarcabilă şi trebuie apreciat şi faptul că s-a oprit asupra manualului de clasa a VI-a, adică tot de nivelul la care fusese şi răspunsul despre liberalism.

Faptul că a ales geografia, în detrimentul istoriei, este mai mult o chestie de nuanţă şi arată polivalenţa politicianei liberale, care a reuşit să treacă de clasa a VI-a.

Pentru următorul nivel, aşteptăm cu sufletul la gură viitoarea manifestare de amploare a PNL, pentru a vedea dacă Sorina Ciurlea stăpâneşte istoria tot la fel bine ca geografia.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Şefa femeilor liberale a trecut de clasa a VI-a

  1. Dacă invidia va face s-o considerati pe Sorina Ciurlea de clasa a VI-a, atunci șefa pe tara a femeilor pesediste (Viorica Vasilica) este la nivel de clasă pregătitoare.

  2. Pnl prin strategile lor gresite au ..ajutat” Psd sa fie majoritar in parlament iar unul dintre aceste puncte poate fi discutat .candidatura A.Gorghiu in Timis la parlamentare spre nemultumirea multor membrii Pnl.

Lasă un răspuns