Străzi din Timișoara, cufundate în beznă

Tot mai mulți timișoreni își luminează calea, la lăsarea serii, cu lanternele de la telefoanele mobile.

Cei care sunt nevoiți să iasă pe străzile cufundate în beznă se îmbărbătează și speră să nu fie victimele vreunor nelegiuți care profită de ”scena” creată.

Cei mai mulți dintre timișoreni bombăne spunând că în satele unde au rude, fie în Timiș, fie în alte județe, pot să citească la lumina stradală.

Și, totuși, suntem în Timișoara anului 2018, Capitala Banatului, primul oraș din Europa cu iluminat stradal. De aproape două luni, mai multe străzi din urbe sunt cufundate în beznă.

Timișorenii fac sesizări, însă degeaba, întunericul pune încet-încet stăpânire pe unele zone din oraș. În cartierul Tipografilor, pe strada Vasile Lucaciu, există un loc de joacă pentru copii, cufundat în beznă, la lăsarea serii.

”De o lună și jumătate nu merge iluminatul stradal în zonă.

Nu mai știm ce să facem și încontro să ne îndreptăm pentru a se rezolva problema”, spune Nicolae Dughean, un locatar de pe această stradă.

În multe locuri din oraș, lucrările începute la trotuare, carosabil sau cele pentru remedierea unor probleme la canalizare pun în dificultate timișorenii, zonele în lucru nefiind întotdeauna vizibile pe întuneric.

Cu toate acestea nu se ia nici o măsură pentru remedierea situației.

3 Comments
Mishu 29 august 2018
Sper să vă mai amintiți toate porcăriile astea și în viitoarea campanie electorală cînd paranoicul oligofren vopsit și trubadur ratat va începe iar să delireze vorbind despre metrouri, linii de tren subterane, parcări supraetajate cu 5.000 de etaje, linii de vapor între Timișoara și Belgrad și alte fîntîni cîntătoare. Renașterea, ar fi bine să reluați publicarea acestor articole, eventual chiar pe pagina electorală a Roboului !
CH 29 august 2018
Cu multumirile de rigoare onor Primariei Timisoara si maretului ei edil sef,
Dan A. 28 august 2018
In vremurile comuniste mergea cam un felinar din 4, cat de cat se mai vedeau gropile in noptile fara luna. Mare noroc avem ca luna nu e in grija primariei!