Esztero Emese este noul director general al Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara

Esztero Emese este noul director general al Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara

Ceea ce am anticipat în articolul publicat în 20 ianuarie – “Am scos-o la pensie pe Rodica Surducan: ANFP confirmă dezvăluirile făcute de ziarul nostru și îi cere lui Fritz demiterea șefei DASMT!” – s-a întâmplat.

Cu un mandat proaspăt prelungit la șefia Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara, doamna Surducan a fost obligată să demisioneze de urgență în urma dezvăluirilor făcute de ziarul nostru, coroborate cu intervenția inevitabilă a Agenției Naționale a Funcționarilor Publici.

Începând din 1 februarie, director general interimar al DASMT va fi Esztero Emese, care vine în această funcție din postura de șef Serviciu de management de caz pentru copil și familie.

Timișoreancă și absolventă a Liceului “Bela Bartok”, doamna Esztero împlinește în luna februarie fix 20 de ani de activitate în asistența socială, conform informațiilor postate de dumneaei pe www.linkedin.com.

Între ianuarie 1989 și decembrie 1999, Esztero Emese a lucrat în departamentul Resurse umane al Teatrului Maghiar din Timișoara, între septembrie 2001 și iunie 2002 a activat la Societatea Română de Alzheimer filiala Timișoara, iar din februarie 2002 până în prezent a lucrat la Direcția de asistență socială Timișoara.

CITEŞTE ŞI: Timişoara are un aparat unic în vestul țării pentru testarea funcțională pulmonară

Estzero Emese are studii superioare de asistență socială la Universitatea de Vest (2003-2007) și două mastere (Supervizare în asistență socială și sănătate mintală – 2007-2009 și Economie socială – 2010-2012, ambele la UVT).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *