Este OFICIAL! Sala polivalentă se face în Giroc

Călin Dobra, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, doreşte să elimine controversele legate de amplasamentul noii săli polivalente, cu o capacitate de 16.000 de locuri. Chiar luni, administraţia judeţeană a primit din partea Companiei Naţionale de Investiţii (CNI) ultimele solicitări legate de documentaţia necesară realizării obiectivului menţionat.

Dobra spune că locaţia de la Giroc se pretează cel mai bine pentru noua sală polivalentă, în condiţiile în care CNI solicită o suprafaţă de şase hectare pentru derularea investiţiei. Dobra crede că Nicolae Robu este împotriva amplasamentului de la Giroc pentru că se teme că nu îl va putea bifa ca pe o realizare personală.

„Cred că vehemenţa cu care se opune domnul Robu e dată de faptul că acest proiect nu este realizat de dânsul şi, ca atare, nu este binevenit. Investiţia nu este, însă, nici doar pentru timişoreni, nici doar pentru giroceni, ci pentru timişeni. Dacă s-ar fi ales locaţia propusă de domnul Robu, riscam să creăm aglomeraţie şi ambuteiaje. În plus, în toate marile oraşe ale lumii, astfel de obiective sunt amplasate la marginea oraşului”, a declarat preşedintele CJT.

Călin Dobra speră ca în toamnă, după realizarea studiului de fezabilitate, să demareze proiectarea şi execuţia noii săli polivalente, situată la intrarea în comuna Giroc.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Este OFICIAL! Sala polivalentă se face în Giroc

  1. Probabil noi „investitii”in sali de sport in margine de sat,varf de munte,localitati fara scoli,etc.marca Nastase Adrian versus Tiriac.La ce ne trebuie sala de 15000 de locuri ?Nu tin minte, cand a fost plina ultima data sala Constantin Jude ?

    1. banatean tu nu poti tine minte pentru ca nu cunosti normele privind conditiile de organizare a unor competitii sportive la nivel european, sala Olimpia proiectata in anii 60 nu mai poate organiza nici macar competitii nationale! Pentru un campionat european trebuie o sala de cel putin 10.000 locuri cu dotarile adecvate nu precum improvizatia de la Olimpia cu niste cabine intr-un container suspendat in partea din spate si cu zero locuri de parcare!

  2. pai sunteti penibili
    cum sa pui sala la giroc cand nu ai drumuri de acces.
    gandestete cum ajungi la giroc si apoi mai vorbim
    ar trebui undeva pe langa autostrada aeroport nu la giroc unde nu ai cum sa ajungi.

Lasă un răspuns