Este OFICIAL! Sala polivalentă se face în Giroc

Călin Dobra, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, doreşte să elimine controversele legate de amplasamentul noii săli polivalente, cu o capacitate de 16.000 de locuri. Chiar luni, administraţia judeţeană a primit din partea Companiei Naţionale de Investiţii (CNI) ultimele solicitări legate de documentaţia necesară realizării obiectivului menţionat.

Dobra spune că locaţia de la Giroc se pretează cel mai bine pentru noua sală polivalentă, în condiţiile în care CNI solicită o suprafaţă de şase hectare pentru derularea investiţiei. Dobra crede că Nicolae Robu este împotriva amplasamentului de la Giroc pentru că se teme că nu îl va putea bifa ca pe o realizare personală.

„Cred că vehemenţa cu care se opune domnul Robu e dată de faptul că acest proiect nu este realizat de dânsul şi, ca atare, nu este binevenit. Investiţia nu este, însă, nici doar pentru timişoreni, nici doar pentru giroceni, ci pentru timişeni. Dacă s-ar fi ales locaţia propusă de domnul Robu, riscam să creăm aglomeraţie şi ambuteiaje. În plus, în toate marile oraşe ale lumii, astfel de obiective sunt amplasate la marginea oraşului”, a declarat preşedintele CJT.

Călin Dobra speră ca în toamnă, după realizarea studiului de fezabilitate, să demareze proiectarea şi execuţia noii săli polivalente, situată la intrarea în comuna Giroc.

3 Comments
banatean 04/04/2017
Probabil noi "investitii"in sali de sport in margine de sat,varf de munte,localitati fara scoli,etc.marca Nastase Adrian versus Tiriac.La ce ne trebuie sala de 15000 de locuri ?Nu tin minte, cand a fost plina ultima data sala Constantin Jude ?
heghe 04/04/2017
pai sunteti penibili cum sa pui sala la giroc cand nu ai drumuri de acces. gandestete cum ajungi la giroc si apoi mai vorbim ar trebui undeva pe langa autostrada aeroport nu la giroc unde nu ai cum sa ajungi.