Candidat la şefia PNL Timiş, susţinut din… PSD!

alin nica 1

Alin Nica, primarul comunei Dudeştii Noi, candidează împotriva lui Nicolae Robu pentru preşedinţia PNL Timiş. Nica susţine că se bazează pe majoritatea primarilor liberali din judeţ, însă are sprijin şi dintr-o direcţie total surprinzătoare.

Concret, candidatul la şefia PNL Timiş este finul primarului din Becicherecu Mic, care este membru… PSD! Nica spune că relaţia datează dinainte ca lucrurile să ia o turnură politică:

„Actualul primar din Becicherecu Mic e naşul meu de cununie şi, de asemenea, al copiilor mei. Năşia e un lucru spiritual, iar politica e ceva pragmatic”.

Pe de altă parte, Alin Nica s-a lansat într-un atac destul de brutal la adresa lui Robu, mai exact a susţinătorilor acestuia. Cel mai vânat a fost Alin Popoviciu, al cărui mod de a face politică a fost aspru criticat de primarul din Dudeştii Noi: „Eu nu voi proceda precum Alin Popoviciu, care este partenerul de afaceri al Elenei Udrea. Sunt împotriva prejudecăţilor, a stereotipurilor şi a lucrurilor dinainte ştiute. Mă bazez pe liberalii autentici”.

Finul primarului din Becicherecu Mic l-a taxat pe Robu şi pentru modul în care au fost stabilite criteriile de desemnare a delegaţilor la conferinţa judeţeană de alegeri: „Mă încearcă un sentiment de tristeţe, pentru că nu s-au respectat principiile de bază, adică meritocraţia şi egalitatea de şanse. S-a recurs la tertipuri care subminează încrederea alegătorului onest, iar acest lucru îl văd ca un semn al disperării”.

Chiar dacă e doar un primar de comună, Nica e convins că are şanse foarte mari în această competiţie şi se compară cu „Napoleon, care la început a fost şi el doar un soldat”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Candidat la şefia PNL Timiş, susţinut din… PSD!

  1. S-A TRANSFORMAT SI NICA ASTA! FOAMEA DE CIOLAN SI COPILARIA DE CACAT ISI SPUN CUVANTUL. ACUM E V.I.P.. OAMENI DE NIMIC…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *