Oficial: Elevii lui Sorin Brîndescu revin pe stadionul „Dan Păltinişanu”

ASU Politehnica Timisoara

ASU Politehnica Timişoara va organiza partida cu FC Hunedoara, din etapa a 23-a a Ligii a III-a, pe stadionul „Dan Păltinişanu”.

Site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal confirmă finalizarea negocierilor purtate de oficialii grupării alb-violete cu reprezentanţii Consiliului Judeţean Timiş, care deţine cea mai mare arenă deschisă din oraşul de pe Bega.

detalii meci FRFAstfel, confruntarea cu formaţia din judeţul vecin a fost fixată pentru data de 19 aprilie, startul urmând să fie dat la ora 19.

„În curând, din nou acasă. Mai multe detalii, în zilele ce vor urma. Înainte Politehnica!”, este mesajul fostului lider din C4.

Până la meciul cu FC Hunedoara, poliştii din a treia divizie valorică au de trecut, vineri, de la ora 17, examenul din deplasare cu Pandurii II Târgu Jiu.

Cu o victorie, gruparea pregătită de Sorin Brîndescu va reveni pe prima treaptă a podiumului, întrucât actualul lider, Metalurgistul Cugir, stă în runda a 22-a.

ASU Politehnica nu a mai evoluat pe „Dan Păltinişanu” de mai bine de un an. Pe 7 martie 2015, în calitate de oaspeţi, alb-violeţii o zdrobeau la scor de tenis, 6-2, pe Ripensia şi îşi luau „zborul” spre eşalonul superior.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *