Mai mulţi poliţişti în tramvaie

cristi brancovan

După ce pe reţelele de socializare au apărut tot mai multe imagini cu hoţii de buzunare din Timişoara, iar Cristi Brâncovan le-a atras atenţia călătorilor să aibă grijă la bunurile personale atunci când merg cu tramvaiele.

Poliţia Locală a decis suplimentarea numărului de oameni ai legii care veghează în mijloacele de transport în comun.

Astfel, luni, au „călătorit” cu tramvaiul şase poliţişti locali, iar începând de marţi numărul acestora va fi de opt.

De asemenea, polițiștii locali care veghează în mijloacele de transport în comun vor atenționa călătorii cu privire la persoanele suspecte de comiterea infracțiunii de furt, atunci când constată că acestea se află în mijloacele de transport sau când sunt observate în stațiile RATT.

Luni, pe reţelele de socializare a mai apărut un filmuleţ (vezi video aici) în care apar hoţi în acţiune. Cristi Brâncovan, cel care a ieşit cu portavocea în Piaţa 700, pentru a atenţiona călătorii, a devenit de fapt purtătorul de cuvânt al victimelor.

O mare problemă cea mai mare o constituie faptul că pradă hoţilor cad în primul rând bătrânii care nu se pot apăra sau nu pot fi chiar atât de vigilenţi. Şi mai greu este că hoţii au ajuns să nu mai aibă frică de nimic şi de nimeni, iar atunci când sunt surprinşi asupra faptului ar putea deveni violenţi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Mai mulţi poliţişti în tramvaie

  1. „De asemenea, polițiștii locali care veghează în mijloacele de transport în comun vor atenționa călătorii cu privire la persoanele suspecte de comiterea infracțiunii de furt, atunci când constată că acestea se află în mijloacele de transport sau când sunt observate în stațiile RATT.”
    Polițiştii in loc sa „constate” şi sa-i arate cu degetul, de ce nu iau masuri concrete impotriva lor?
    SCANDALOS! PENIBIL!
    INCOMPETENTA CRASĂ!

  2. Da de am face si noi Garda nationala civila din actualele siteme jandarmerie politie locala si subordonati de politie oameni care sa patruleze in civil minim 3 de grup cam 300de persoane pt inceput si dreptul de a actiona violent in caz de cazuri de insubordonare etc cu drept de a folosi arma din dotare mai usor si in cazuri extreme ( daca a batut vreun cetatean care cica are drepturi(a fura a distruge etc)sa se decida prin forum informatic locuitori in legatura cu incidentu cu pricina si ei sa aibe drept de a decide daca agentul cu pricina a sarit calu ssau a actionat legal si din punct de vedere moral corect ) si fara judecatori si sefii doar in cazuri extreme (crima) si atunci primi si primi informati populatia orasului respectiv .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *