Duel „studențesc” pe semicerc, la Timişoara. SCM Politehnica înfruntă Universitatea Cluj

Meci de care pe care, pe semicerc: "U" Cluj - SCM Poli Timişoara, ca o finală!

Duel „studențesc” pe semicerc, la Timişoara. SCM Politehnica înfruntă Universitatea Cluj

Handbaliștii alb-violeți întâlnesc Universitatea Cluj sâmbătă, de la ora 17, la sala „Constantin Jude”. Partida contează pentru etapa a treia a Ligii Naționale. Ardelenii au participat, luna trecută, la „Cupa Poli”, dar cele două echipe nu s-au întâlnit nici în prima, nici în a doua zi a turneului.

SCM Politehnica vine după o remiză pe terenul echipei CSM Bacău (24-24). Alb-violeții au fost conduși la pauză cu 17-12, dar au avut ultima aruncare a partidei, aceasta fiind irosită.

„Depinde din ce perspectivă privim scorul acesta. Dacă ne uităm la rezultatul de la pauză și la faptul că am adus un punct din deplasare, este bine. Dacă ne gândim la ceea ce ne-am propus noi să facem și la ținem cont că am avut atacul în ultimele 19 secunde, inclusiv o situație clară de a marca, suntem puțin supărați. Totuși, meciul de la Bacău a trecut, iar energia și concentrarea noastră se mută la partida cu Clujul”, a declarat Mihai Rohozneanu, antrenorul principal al echipei SCM Politehnica Timișoara.

Ardelenii au furnizat una dintre surprizele începutului de campionat, prin victoria cu CSU Suceava, scor 38-37, obținută pe teren propriu. Universitatea Cluj se află la prima deplasare, după ce a jucat acasă în primele două etape.

„Va fi un meci dificil. Clujenii vin cu moral bun la Timișoara, mai ales că sunt rezultate foarte echilibrate în campionat. Va trebui să ne întrebuințăm 100 la sută pentru victorie. Teoretic, suntem favoriți, dar nouă nu ne prea place această postură. Vor conta foarte mult forma de moment, poarta – un factor determinant în handbal – și atitudinea”, a mai spus Mihai Rohozneanu.

Partida de sâmbătă va fi precedată de două momente speciale: minutul de reculegere în memoria lui Radu Bote și aruncarea simbolică de start din partea lui Eugen Bota.

CITEŞTE ŞI: Performanţe notabile obţinute de atleţii de la CS Giroc-Chişoda şi CSC Moşniţa la Jocurile Europene de la Brno (foto)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *