Dragan Petricevici va participa la două camp-uri în Las Vegas

Dragan Petricevici va participa la două camp-uri în Las Vegas

Timișoara va fi reprezentată, prin antrenorul principal al SCM-ului, Dragan Petricevici, la două camp-uri importante din oraşul american Las Vegas.

Las Vegas Combine 2021 și Las Vegas Coast2Coast International Basketball Showcase sunt organizate de Joe Dinda și James Blackburn. Cei doi sunt oameni de baschet apreciați pentru munca pe care o desfășoară în patria sportului cu mingea la coș.

Ei au fost prezenți în două rânduri la Timișoara, ultima dată în februarie 2020. Atunci, ei au condus o selecționată – Dinda în calitate de director, iar Blackburn ca antrenor – ce a putut fi urmărită în sala „Constantin Jude”. Prezența lor a fost imortalizată într-o fotografie realizată în fața Catedralei Mitropolitane.

„Mă bucur să particip pentru a cincea oară la aceste showcase-uri în Statele Unite ale Americii. Totul a început în anul 2016, la invitația domnului Joe Dinda, cu care am păstrat legătura. Şi, în timp, am devenit un invitat permanent la aceste camp-uri.

Anul acesta s-a adăugat și combine-ul lui James Blackburn.

Ambii sunt cunoscuți oamenilor de baschet din România. Până acum au venit de două ori în România cu o echipă din SUA pentru meciuri amicale.

Mai mult decât plecarea mea în Statele Unite ale Americii mă bucură faptul că pentru a treia oară echipa Eurotour va veni în România din nou în luna septembrie. Atunci va disputa o serie de meciuri amicale.

Voi încerca să aduc la Timișoara această selecționată americană care a mai jucat cu Cluj, Sibiu, Steaua, Mediaș și Timișoara.

Bucuria mea principală este acest pod de prietenie baschetbalistică ce s-a legat și faptul că ei vin în România.

Pe lângă promovarea României în SUA mă bucură întâlnirile pe care le am cu antrenori și cu alți oameni de baschet. În această perioadă se va desfășura în Las Vegas și NBA Summer League, în care eu voi fi prezent marți.

Pe toate conexiunile de acolo nu poți pune un preț, pentru mine reprezintă și o încărcare cu energie în ciuda celor 30 de ani de antrenorat pe care îi am în spate. Sunt convins că vor fi două evenimente baschetbalistice deosebite!”, a declarat antrenorul Dragan Petricevici.

Sportivii sunt repartizați în diferite echipe

Cele două camp-uri menționate se vor desfășura între 9 și 11 august, respectiv, în zilele de 12 și 13 august.

Sportivii care participă la eveniment sunt repartizați în diferite echipe, acestea primind denumirea țării în care activează antrenorul ei. Astfel, echipa antrenată de Dragan Petricevici evoluează cu numele România. Celelalte formații au fost denumite Finlanda, Spania, Slovacia, Canada, Albania, Irlanda, Mexic și Germania.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *