Două succese sub Feleac pentru juniorii secției de baschet SCM Timișoara

Două succese sub Feleac pentru juniorii secției de baschet SCM Timișoara

Două succese sub Feleac pentru juniorii secției de baschet SCM Timișoara.

Echipa de juniori mari a secţiei de baschet din cadrul clubului SCM Timişoara a obţinut două victorii, vineri şi sâmbătă, la Cluj-Napoca şi rămâne neînvinsă în actuala ediţie de campionat.

CITEȘTE ȘI: Incendiu în Timiș, 6 hectare de teren cuprinse de flăcări. Cauza probabilă: foc deschis în spații deschise (foto)

În derby-ul grupei 1 din faza secundă a Campionatului Naţional de baschet masculin U18 masculin, SCM UVT OHMA Timişoara a învins-o vineri într-un derby al singurelor formaţii care nu au cunoscut până în acel moment gustul amar al înfrângerii pe U-BT Cluj-Napoca. „Leii” antrenaţi de Radenko Toroman s-au impus cu scorul de 90-75, desprinzându-se la şefia clasamentului şi luând o opţiune serioasă pentru calificarea la turneul final.

„A fost un meci important atât pentru noi, cât şi pentru clujeni. S-au întâlnit două echipe neînvinse până în acest moment al campionatului. Băieţii mei au fost foarte bine pregătiţi şi au reuşit să câştige meciul. Am fost conduşi doar cu 2-0 şi 4-2, în rest ne-am aflat la conducere şi am menţinut pe tabelă o diferenţă cuprinsă între 6 şi 15 puncte. Sunt foarte mulţumit de cum au jucat băieţii. Cel mai important lucru este că am câştigat ca o echipă unită.

Sper să arătăm la fel ca astăzi în fiecare meci rămas de disputat până la sfârşitul acestui sezon”, a declarat antrenorul Radenko Toroman. A urmat, sâmbătă, un nou succes, mai clar decât cel bifat în prima zi: 82-54 cu CSŞ Viitorul Cluj-Napoca. Bilanţul echipei SCM UVT OHMA Timişoara U18 în actualul sezon este de 13 victorii din tot atâtea meciuri disputate!

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *