Dorință de revanșă pe frontul moldovean

Ionut Popa 4

ACS Poli va susține, astăzi, un examen extrem de dificil în Moldova, la Botoșani, echipei gazdă fiindu-i necesare ca aerul cele trei puncte în bătălia pentru calificarea în play-off.

Desigur, băieții lui Leo Grazavu au de spălat cu mult detergent și rușinea suferită în șaisprezecimile Cupei României, competiție în care a fost pusă la colț și eliminată de CS Afumați.

Din fericire, Poli se află pe val, venind după o frumoasă serie în Liga I, dar și după o calificare la pas în optimile Cupei.

Dincolo de toate acestea, Timișoara fotbalistică își dorește, desigur, și o dulce revanșă după ”pelinul” din tur indus de umilitorul 0-5 în fața adversarilor de astăzi.

”Sper ca jucătorii mei să stea cu mintea la fotbal și să rămână cu picioarele pe pământ”, poate fi rezumată declarația antrenorului Ionuț Popa înaintea acestei partide. Și câtă dreptate are…

Din păcate, Poli va fi și la acest meci măcinată de absenţe. Nu vor evolua Bărbuț și Artean suspendați, precum și accidentații Scutaru, Vădrariu, Poparadu și Pedro Henrique. Alex Popovici se află pe lista incertitudinilor, urmând să joace doar dacă va primi acceptul medicilor.

Jocul din această seară va avea loc pe Stadionul Municipal din Botoșani, începând cu ora 20,30.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *