Dominic Fritz: „Timișoara a ajuns oficial în topul celor mai grozave locuri din lume”

Dominic Fritz: "Timișoara a ajuns oficial în topul celor mai grozave locuri din lume"

Timișoara a ajuns oficial în topul celor mai grozave locuri din lume, întocmit pentru anul 2023 de legendara revistă Time Magazine, a scris joi, pe Facebook, primarul Dominic Fritz.

„Timișoara a ajuns oficial în topul celor mai grozave locuri din lume, întocmit pentru anul 2023 de legendara revistă Time Magazine.

Se află pe această listă alături de orașe precum Barcelona, Napoli, Washington DC sau destinații precum stațiunea de schi St. Moritz sau Parcul Național Yosemite.

Ca timișoreni suntem mândri că orașul nostru a ajuns pe această listă selectă și ne bucurăm să reprezentăm o parte din România frumoasă pe scena internațională”, a postat primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

CITEȘTE ȘI: Primăria Timișoara mărește taxele și impozitele

Din păcate, ce simt majoritatea timișorenilor pe propria lor piele e cu totul altfel decât se vede Timișoara „de afară”.

Ultimul “Barometru al calității vieții în Municipiul Timișoara”, cel pe 2022, a relevat că 48,3% dintre repondenți consideră că direcția în care se îndreaptă Timișoara este greșită, doar 37,5% spun că direcția este bună, iar 14,2% au refuzat să răspundă sau au ales varianta “nu știu”.

Revenind la postarea primarului Fritz, trebuie menționat că desemnarea la care se referă edilul-șef al Timișoarei nu o face un juriu al publicației respective sau al unei organizații de turism, ci pur și simplu un… jurnalist în turism (freelancer).

No comment! Vă lăsăm pe dumneavoastră, dragi cititori, să trageți concluziile…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Dominic Fritz: „Timișoara a ajuns oficial în topul celor mai grozave locuri din lume”

  1. Mda, ar trebui curățată Timișoara de ce este străin….
    Că se amestecă tot și apoi ne va durea burtica

  2. care top întocmit de time magazine? e un articol scris de o româncă care probabil e și userista și pt care probabil s-au plătit bani grei pt a fi publicat acolo și a ajuta la propaganda useristă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *