Doi juniori polişti la naţionala U15

juniori poli 1

Reprezentativa de fotbal sub 15 ani a României va participa la puternicul turneu internaţional „Gallini Cup”, găzduit în perioada 25 martie – 3 aprilie de localitatea italiană Pordenone.

Pentru această acţiune au fost convocaţi şi doi juniori ai divizionarei secunde ASU Politehnica Timişoara, mijlocaşul Alexandru Gaşpar şi atacantul Cristodulo Demetris. Faxul de convocare a venit în această săptămână pe adresa clubului bănăţean.

Gaşpar este unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai generaţiei 2003, aflată sub îndrumarea lui Iulian Prodana, şi se află încă de anul trecut în circuitul reprezentativei U15 a României. Alături de acesta a fost chemat la lot şi Cristodulo Demetris, component al aceleiaşi grupe. Născut la Reşiţa, el evoluează pe postul de atacant.

Naţionala U15 se va reuni la Timişoara în data de 25 martie, iar de aici va pleca spre localitatea din nord-estul Italiei. „Gallini Cup” este un turneu tradiţional organizat anual, fără întrerupere, din 1999, cu trei secţiuni – juniori U13, U15 şi feminin U17.

La ediţia din acest an, la U15 participă 32 de formaţii din Italia, Serbia, Slovacia şi Japonia, precum şi naţionalele României şi Muntenegrului. Selecţionata tricoloră este repartizată în grupa H, alături de Udinese, Imolese şi SA Porcia.

Foto: druckeria.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns