Se lucrează din nou pe autostrada Lugoj-Deva

autostrada lugoj deva 17

În aceste zile, vremea a fost prielnică pentru cei 600 de angajați ai antreprenorului Lotului 4 al autostrăzii Lugoj – Deva, fiind demarate, atât cât permit condițiile meteo, lucrările de terasamente (rampa pasajului de la km 97+750 și dezafectarea sterilului în zona km 94+000).

De asemenea, se execută lucrările de excavații în zona Șoimuș. Antreprenorul s-a concentrat pe lucrările de relocare a celor două zone de rețele aparținând Transelectrica, au continuat lucrările la infrastructura și suprastructura pasajelor, scurgerea apelor, precum și la fundația viitorului Centru de Întreținere Șoimuș.

Lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva are 22,1 kilometri și se întinde între nodurile rutiere de la Ilia și Șoimuș, lucrările fiind executate în proporție de 75 la sută.

Acest lot este cunoscut publicului pentru că pe traseu se afla o peșteră cu lilieci, care a întârziat șantierul cu câțiva ani, din cauză că o organizație neguvernamentală cu profil ecologist a reclamat, în toamna anului 2015, că vibrațiile produse de utilajele care lucrau la autostradă ar deranja micile zburătoare.

Un alt ghinion a fost legat de descoperirea unui cimitir ilegal pe traseul autostrăzii, decis, probabil, din birou, fără deplasare pe teren. La ora actuală, aceste detalii au intrat în amintire, iar lucrările pot continua.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *