Doi morți pe o șosea din vestul țării, în urma unui accident teribil

accident mortal 39

Două persoane și-au pierdut viața într-un accident teribil produs joi seara, pe DN 79, la ieșire din localitatea Andrei Șaguna, din județul Arad.

Din primele informații primite de la fața locului se pare că șoferul unei autoutilitare, care se îndrepta din direcția Chișineu-Criș spre Arad, a lovit un bărbat cu identitate încă necunoscută, care se deplasa pe marginea drumului, în aceeași direcție, pe jos.

Șoferul nu l-a observat la timp și l-a lovit mortal, victima ajungând la aproximativ 20 de metri în câmp. Ulterior, conducătorul auto a părăsit carosabilul și s-a izbit violent de un copac aflat pe marginea drumului.

În autoturism se aflau trei persoane. Șoferul, în vârstă de 26 de ani, a murit pe loc, precum și bărbatul care se deplasa pe jos. Celelalte două persoane care se aflau în autoturism au fost transportate la Spitalul Județean Arad, unul conştient, celălalt semiconştient.

Toate cele trei persoane aflate în autoutilitară sunt din localitatea Zimand şi mai aveau doar câţiva kilometri până să ajungă acasă.

Despre pietonul accidentat mortal care circula pe marginea drumului, deocamdată, se ştie doar că acesta fusese văzut în cursul zilei de joi, în preajma unei parcări auto, circulând pe jos, dinspre Oradea, scrie ghidularadean.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *