Un SMS tulburător primit de unii primari timişeni. Cum l-a impresionat pe Dănuț Groza, edilul-șef din Sânnicolau Mare

groza

Câţiva primari timişeni au primit un SMS care le-a produs multă derută. Primarii în cauză sunt membri PNL, iar SMS-ul expediat era de la cel mai înalt nivel al conducerii filialei. Nu era un mesaj de alertă, ci, dimpotrivă, unul de conciliere între conducerea PNL Timiş şi primarii rebeli din partid, majoritatea fiind edili ai unor oraşe ale judeţului.

Pe scurt, acestora li se făcea invitaţia de a reveni în Biroul Politic Judeâean, forul de conducere al filialei, din care fuseseră îndepărtaţi. Se pare însă că SMS-ul tulburător nu prea a avut efect, de vreme ce liderul de facto al primarilor rebeli, Dănuţ Groza, nu s-a lăsat impresionat.

„Sunt vorbe goale, pe noi ne interesează faptele. Noi ne-am mai spus dorinţele, dar nu s-a întâmplat nimic. Cum de au devenit primarii atât de importanţi, pentru că la alegeri nu au fost băgaţi în seamă? Apoi, nu este conform statutului să fie cooptaţi alţi membri, iar ceilalţi să rămână.

Noi credem că ar trebui dizolvat actualul BPJ şi refăcut unul nou. Domnul preşedinte Ludovic Orban spunea că trebuie să ieşim cu parii şi să dăm în PSD, dar mai întâi ar trebui să lăsăm deoparte parii de la noi din partid şi să nu ne mai lovim unii pe alţii”, a declarat primarul din Sânnicolau Mare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Un SMS tulburător primit de unii primari timişeni. Cum l-a impresionat pe Dănuț Groza, edilul-șef din Sânnicolau Mare

 1. Dănuț ar trebui să se retragă acum, ar ieși basma curată, Sânnicolaul se apropie de colaps, Delphi aproape a plecat deja și urmează să plece și Zoppas. Fără forța economică a celor doi Sânnicolaul va ajunge ca Teleormanul, 17 pensionari la fiecare 5 angajați. Oamenii sunt fericiți când au locuri de muncă și salarii nu când plantează primarul panseluțe și dezvelește busturi în parc.

  1. Stimabile… mai măsoară-ți cuvintele.
   Delphi nu mai există la Sânnicolau. Ia uită-te mai bine ce scrie pe clădirea fabricii. În Caraș deja au pus lacătul la poartă. Pleacă la sârbi, sunt salariile mai mici acolo.
   Zoppas e în situație asemănătoare însă procedura e de durată și nu e cazul să agite încă angajații.
   Pe de altă parte afacerile lui Dănuț cu firma SummerTime SRL în curând vor fi făcute public.
   Mai ți minte AMAROK-ul acela frumos parcat lângă piață ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *