Un SMS tulburător primit de unii primari timişeni. Cum l-a impresionat pe Dănuț Groza, edilul-șef din Sânnicolau Mare

Câţiva primari timişeni au primit un SMS care le-a produs multă derută. Primarii în cauză sunt membri PNL, iar SMS-ul expediat era de la cel mai înalt nivel al conducerii filialei. Nu era un mesaj de alertă, ci, dimpotrivă, unul de conciliere între conducerea PNL Timiş şi primarii rebeli din partid, majoritatea fiind edili ai unor oraşe ale judeţului.

Pe scurt, acestora li se făcea invitaţia de a reveni în Biroul Politic Judeâean, forul de conducere al filialei, din care fuseseră îndepărtaţi. Se pare însă că SMS-ul tulburător nu prea a avut efect, de vreme ce liderul de facto al primarilor rebeli, Dănuţ Groza, nu s-a lăsat impresionat.

„Sunt vorbe goale, pe noi ne interesează faptele. Noi ne-am mai spus dorinţele, dar nu s-a întâmplat nimic. Cum de au devenit primarii atât de importanţi, pentru că la alegeri nu au fost băgaţi în seamă? Apoi, nu este conform statutului să fie cooptaţi alţi membri, iar ceilalţi să rămână.

Noi credem că ar trebui dizolvat actualul BPJ şi refăcut unul nou. Domnul preşedinte Ludovic Orban spunea că trebuie să ieşim cu parii şi să dăm în PSD, dar mai întâi ar trebui să lăsăm deoparte parii de la noi din partid şi să nu ne mai lovim unii pe alţii”, a declarat primarul din Sânnicolau Mare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

4 Comments
mario 16 martie 2018
de unde ai auzit tu ca o sa plece delphi si zoppas nu mai scrie prostii ca habar nu ai ce vorbesti
s0rin 15 martie 2018
Dănuț ar trebui să se retragă acum, ar ieși basma curată, Sânnicolaul se apropie de colaps, Delphi aproape a plecat deja și urmează să plece și Zoppas. Fără forța economică a celor doi Sânnicolaul va ajunge ca Teleormanul, 17 pensionari la fiecare 5 angajați. Oamenii sunt fericiți când au locuri de muncă și salarii nu când plantează primarul panseluțe și dezvelește busturi în parc.
Gogu 15 martie 2018
Povesti!