Creşte miza „meciului” din sala de sport. Există riscul pierderii investiției!

calin dobra 1

Compania Naţională de Investiţii urmează să anunţe în curând decizia privind locaţia noii săli de sport pe care o va realiza în judeţul Timiş. Din păcate, nu există încă un consens la nivel local, primăria şi consiliul judeţean având opţiuni diferite.

Din această cauză, există chiar riscul pierderii investiţiei, motiv pentru care Călin Dobra, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, lansează un apel către primarul Timişoarei:

„Fac un apel la dialog, dar nu la unul ca la şedinţele PNL Timiş, în care doar preşedintele vorbeşte, iar restul ascultă şi îl aplaudă. Îndemn la un dialog constructiv şi cred că, totuşi, colegii din PNL Timiş nu au înţeles importanţa investiţiei. Este şi un apel politic către toate partidele care au corespondent în administraţia locală şi județeană, să lăsăm ambiţiile la o parte, pentru a putea atrage această investiţie”.

Dobra măreşte potul şi face chiar o provocare publică: „În cazul în care Compania Naţională de Investiţii va hotărî să finanţeze sala polivalentă în locaţia propusă de primărie, vă asigur că vom oferi tot sprijinul din partea consilierilor PSD. Dacă, însă, se va opta pentru locaţia din Calea Girocului, ar fi normal ca şi consilierii PNL să sprijine obiectivul. Altfel, trebuie să-şi asume riscul pierderii unei investiţii în Timiş de 60 de milioane de euro”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *