Directorul unei școli din județul Timiș e acuzat că a agresat o învățătoare

În urmă cu câteva zile, la Școala gimnazială din comuna timișeană Șag, învățătoarea Denisa Guianu ținea ședința cu părinții.

La un moment dat, directorul Radu Cosmin Flavius – printre altele și profesor de sport – a intrat în sala de clasă țipând că el nu a fost încunoștiințat de această acțiune.

CITEȘTE ȘI: Mister în jurul morții iubiților din Oravița. Ancheta scoate la iveală informații cutremurătoare

Incidentul a avut loc în fața părinților copiilor și ne-a fost relatat de unul dintre ei: ”După 15 minute, directorul a intrat direct în clasă răcnind la învățătoare.

Tânăra dăscăliță s-a pierdut cu firea, a început să plângă și a cerut voie să iasă afară din sala de clasă, ca să se liniștească.

CITEȘTE ȘI: Cu trenul până la Viena, din 9 decembrie!

Afară urletele au continuat și s-a auzit cum directorul a făcut-o scroafă pe învățătoare.

La scurt timp, dăscălița s-a întors în sala de clasă, cu fața descompusă și a anunțat că ședința se suspendă.

Pe coridor conflictul a continuat: Radu Cosmin Flavius a luat-o de mână, a împins-o pe învățătoare și a vorbit urât cu ea, după ce Denisa Guianu i-ar fi sugerat să-ne ceară scuze nouă părinților”.

Imediat, învățătoarea a sunat la 112 și a chemat poliția, reclamând că a fost agresată. Speriată, femeia i-a spus directorului că este îndrăcit.

Poliția l-a amendat pe director, iar învățătoarea a primit un avertisment.

La nivelul Inspectoratului Școlar Județean Timiș s-a constituit o comisie de cercetare, urmând ca aceasta să facă dreptate.

Chestionat în legătură cu cele întâmplate, directorul Radu Cosmin Flavius ne-a precizat: ”Nu am ce să declar. Ce am avut de spus am relatat la inspectorat”.

2 Comments
Tibi T 07/12/2018
Sa spunem adevarul. totul a pornit de la 1 decembrie cand a fost dat ordin ca toti de la primarie, scoala si gradinita sa participe la actiunea primrului PSD. fiindca o invatatoare nu sa supus ordinelor politice, a fost pedepsita de directorul psdist. La Sag totul este politic, aceasta ciuma rosie a pus mana pe tot: scoala, gradinita, dispensar, biserica. Cel mai urat este ca se foloseste inclusiv de copii si asa se intampla cand se implica politica si totul este politic, cei care nu se supun iau bataie. asta este psd! La Sag ar trebui cercetat tot ce se petrece!
Cetățean 07/12/2018
Gernescul