UPDATE. Descinderi la Primăria Timișoara. Vezi declarația primarului Nicolae Robu

primaria timisoara 2

Astăzi, DNA a descins la Primăria Timișoara.


ionel marcel lepa 2CITEȘTE ȘI: Marcel Ionel Lepa, bărbatul care a ucis un poliţist în Timiş, s-a spânzurat în penitenciar

 


Potrivit surselor, anchetatorii sunt interesați de anumite acte de la Direcția de Urbanism, respectiv de documentele care au stat la baza emiterii unor certificate de urbanism și autorizații de construire.

CITEȘTE ȘI: Un timişorean a realizat un motor care anulează greutatea obiectelor. Inventatorul Puiu Câneparu a fost deja contactat de NASA

Interesul DNA este determinat de existența diferențelor flagrante în special în privința regimului de înălțime aprobat de administrația condusă de primarul Nicolae Robu.

”De dimineață s-au prezentat la cabinetul meu doi procurori DNA și au solictat, în scris și verbal, copii după circa zece autorizatii de construire și documentele conexe după certificatele de urbanism de la baza lor.

CITEȘTE ȘI: Ipoteze pentru sinuciderea lui Marcel Lepa! Dumitru Coarnă: ‘A început să realizeze amploarea faptelor. Nu era deloc confortabil’

Domnii procurori au stat câteva minute până au venit la discuții persoanele responsabile și am stabilit că astăzi și mâine se fac acele copii și apoi se predau la DNA.

Nu știu la ce se referă acele autorizații, nu știu ce sesizări de nereguli fac obiectul cercetărilor, dar și când voi ști nu voi putea da detalii care ar putea perturba ancheta”, a declarat primarul Nicolae Robu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “UPDATE. Descinderi la Primăria Timișoara. Vezi declarația primarului Nicolae Robu

  1. Ar fi un subiect modul in care au avansat unii pe lista de prioritate pentru acordarea terenurilor, republicata in martie 2019 fata de 2017, in conditiile in care nu s-au mai acceptat completari la dosare, dupa depunerea initiala, din 2017, decat prin hotarare judecatoreasca. De ex.:
    1. Nicolae-Milencovici Daiana-Elena, 2017 locul 203- 0 puncte/ 2019 locul 151- 40 puncte, beneficiara de teren.
    2. Milea Florin-Adrian, 2017 locul 149- 39 puncte/ 2019 locul 144- 41 puncte, (+2 puncte pt. master), beneficiar teren. D-nul Milea ar fi trebuit sa termine masterul in 2016, obligatoriu INAINTE de depunerea actelor pentru a putea fi punctat si ar trebui aflat prin ce modalitate a beneficiat de cele 2 puncte adaugate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *