Deplasare grea pentru Poli! Şapte absenţi la meciul cu Concordia

ionut popa 1

Ionuţ Popa se confruntă cu probleme de lot şi înaintea partidei cu Concordia Chiajna, din runda cu numărul 13 a Ligii I, programată vineri, cu începere de la ora 18, pe terenul sintetic din comuna ilfoveană.

Suprafaţa de joc l-a determinat pe tehnicianul polist să-l lase acasă pe fundaşul central Gabriel Cînu, ale cărui probleme de spate i-ar afecta evoluţia în astfel de condiţii.

Alţi şase jucători sunt indisponibili pentru meciul cu formaţia pregătită de Emil Săndoi. Cristian Scutaru, George Neagu, Adrian Poparadu, Alexandru Popovici şi Pedro Henrique nu s-au refăcut după accidentările suferite în ultimele săptămâni, în timp ce Daniel Vădrariu, abia revenit la antrenamente, s-a lovit din nou, acuzând aceleaşi probleme medicale.

„Ne aşteaptă un alt obstacol la Chiajna. Din păcate, nu pot alcătui un lot aşa cum vreau eu. Lipsesc aceiaşi jucători care au absentat şi până acum. În plus, Cînu nu poate evolua pe teren sintetic, el are probleme cu spatele şi din acest motiv nu-l iau la Chiajna. La Vădrariu a recidivat accidentarea după patru zile de antrenament şi nu va fi în lot. Contează orice punct, indiferent de adversar. Vrem să recuperăm cât mai repede acea penalizare care nu se datorează jucătorilor noştri. Circulaţia, viteza mingii şi alergarea sunt altele pe un teren sintetic. Mizez pe ambiţia noastră, pe dorinţa de a avea continuitate în rezultate. Astăzi, când pornim la drum, am renunţat la antrenament pentru a nu-i obosi şi mai mult pe jucători”, a punctat Ionuţ Popa.

Liderul staff-ului tehnic al grupării timişorene şi-a exprimat nemulţumirea cu privire la unele comentarii auzite din tribună care i-au vizat pe jucătorii tineri aflaţi sub comanda sa: „Mă bucură că vin scouteri să vadă tinerii noştri, dar mă deranjează antrenorii care-i jignesc pe jucători din tribună. Nu vreau să dau nume, pentru că le-aş face reclamă. Ar trebui să existe onoare între tehnicieni. Eu îmi apăr jucătorii, nu-mi place să fie jigniţi. În ceea ce-l priveşte pe Sorescu, el este la mâna lui şi a impresarului său, care, din câte am înţeles, urmează să vină la Timişoara să discute cu cei din club despre situaţia contractuală a jucătorului”.

„Pe teren sintetic îţi sunt afectaţi genunchii, dar şi spatele. Am avut nevoie de trei-patru zile ca să-mi revin după un meci pe o asemenea suprafaţă de joc. Am făcut o treabă foarte bună în aceste patru meciuri, ne-am revenit repede după înfrângerea cu ASA Târgu Mureş. Putem învinge pe oricine, pentru că avem o echipă cu adevărat bună. Sper ca la final să nu avem probleme”, a spus şi fundaşul stânga croat Leopold Novak.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns