Dentistul din Timiș cu o pasiune excentrică

dentistil timisean

Un medic stomatolog din judeţul Timiş face furori datorită unei pasiuni mai rar întâlnite în cadrul acestei bresle. Cristian Boldor, dentist din Jimbolia, a dat anvergură hobby-ului său, creând chiar o emulaţie în mediul local.

CITEȘTE ȘI: Asigurări medicale cu mai puţine riscuri

Totul a plecat de la colecţia sa de băuturi de calitate (whiskey, cognac, rom, vinuri şi spumante), care a trezit aprecieri din partea cunoscuţilor, astfel încât a ajuns să înfiinţeze un club al degustătorilor din Jimbolia. Acesta are, deja, 24 de membri, care se întâlnesc o dată pe lună şi învaţă lucruri pe care, aparent, unii le-ar lua în derâdere.

„Mulţi încep să-şi dea seama că există tehnici şi reguli şi în privinţa consumului de băuturi alcoolice. Aşa înveţi să asociezi băutura cu mâncarea, deprinzi o responsabilitate a consumului şi poţi evita multe lucruri neplăcute. Un consum responsabil constă în calitate şi cultură: calitatea duce la moderaţie, iar cultura, la diversitate. Membrii clubului învaţă ce să bea, când să bea, iar cei care vor să comande cantităţi mai mari elimină anumite riscuri care decurg dintr-o alegere neinspirată”, spune Cristian Boldor.

Dentistul din Jimbolia a urmat chiar şi cursuri de somelier şi ştie că mulţi se amuză atunci când află de pasiunea sa: „Unii mă privesc mai cu neîncredere, alţii, dimpotrivă, mă încurajează în ceea ce fac. Este, totuşi, o activitate care începe să trezească tot mai mult interes şi este normal să fie aşa, pentru că şi mediul local evoluează şi caută să exploreze şi alte modalităţi de umplere a timpului liber”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns