Măsuri luate la nivelul universităților din Timiș, din cauza coronavirusului

universitati amfiteatru

Măsura suspendării cursurilor în intervalul 11-22 martie nu este obligatorie pentru toate instituțiile de învățământ. În ceea ce privește universitățile, decizia aparține conducerii acestor instituții. Unele au decis să sisteze cursurile, altele, deocamdată, nu.

CITEȘTE ȘI: Se închid școlile din România! Când intră în vigoare măsura și cât durează

Universitatea de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș” din Timișoara a fost prima instituție de învățământ superior din municipiul de pe Bega care a decis, încă din 28 februarie, să suspende activităţile didactice la programele de studii cu predare în limba engleză şi franceză pentru o perioadă de 14 zile.  Luni, conducerea universității a decis sistarea tuturor activităţilor didactice efective (cursuri, lucrări practice/stagii) pentru toate facultăţile şi programele de studii, până în 31 martie, acestea urmând a se desfășura online.

Conducerea Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României” a decis, de asemenea, ca toate cursurile să se desfășoare utilizând ca metodă alternativă platforma informatică online. Universitatea de Vest și Politehnica din Timișoara încă analizează oportunitatea închiderii facultăților din cadrul acestor instituții.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns