Măsuri luate la nivelul universităților din Timiș, din cauza coronavirusului

Măsura suspendării cursurilor în intervalul 11-22 martie nu este obligatorie pentru toate instituțiile de învățământ. În ceea ce privește universitățile, decizia aparține conducerii acestor instituții. Unele au decis să sisteze cursurile, altele, deocamdată, nu.

CITEȘTE ȘI: Se închid școlile din România! Când intră în vigoare măsura și cât durează

Universitatea de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș” din Timișoara a fost prima instituție de învățământ superior din municipiul de pe Bega care a decis, încă din 28 februarie, să suspende activităţile didactice la programele de studii cu predare în limba engleză şi franceză pentru o perioadă de 14 zile.  Luni, conducerea universității a decis sistarea tuturor activităţilor didactice efective (cursuri, lucrări practice/stagii) pentru toate facultăţile şi programele de studii, până în 31 martie, acestea urmând a se desfășura online.

Conducerea Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României” a decis, de asemenea, ca toate cursurile să se desfășoare utilizând ca metodă alternativă platforma informatică online. Universitatea de Vest și Politehnica din Timișoara încă analizează oportunitatea închiderii facultăților din cadrul acestor instituții.

0 Comments

No Comment.