Declaraţia pompierului care aruncă totul în aer: “Au ars ca la crematoriu!” Ipoteza unui atentat la Colectiv prinde contur

Modul extrem de rapid in care clubul Colectiv a fost mistuit de flacari a generat ample controverse in mediul online, multi aducand argumente ca incendiul ar fi fost, de fapt, un atentat terorist.
Sustinuta de un pompier, ipoteza capata greutate in contextul atentatelor de la Paris!

Analiza a fost facuta pe o retea de socializare de catre un pompier, un anume Ady Lupu, care a formulat concluziile coroborand informatiile din media, inclusiv cu documente oficiale, cum ar fi referatul procurorilor in vederea arestarii preventive a patronilor clubului.

Redam mai jos informatiile si declaratiile oficiale care au provocat ipoteza-soc a pompierului, legata de posibilul atentat de la Colectiv:

Colectiv“La ora 22:32:16, imediat dupa ce artificiile s-au stins se observa cum spatiul dintre stalpul de sustinere al imobilului si scena ramane în continuare luminat, iar lumina creste foarte repede în intensitate acoperind o suprafata tot mai mare; Astfel, la ora 22:32:26 se observa, de fapt, cum tavanul situat între stalpul de sustinere al imobilului si scena arde, iar din acesta încep sa cada bucati incandescente;” (Din Referatul Procurorilor dupa vizionarea înregistrarilor din Clubul Colectiv)

“Incendiul s-a propagat foarte ciudat. N-au fost artificii profesionale, scanteile au ajuns pe un stalp. Ventilatia era pornita, focul a ajuns la tavan. Cand a ajuns la tavan, focul s-a raspandit cu mare viteza.” – Marian Leusteanu, basistul formatiei Monarchy (Sursa: RTV)

“Au murit ca la Auschwitz”

“Practic, cand au venit pompierii nu au avut ce sa stinga. S-a transformat acea incinta intr-un crematoriu in care acele persoane au fost carbonizate, ca o camera de gazare, deci cu o mixtura in care in permanenta mai apar alte substante care fiecare dintre ele poate ca le-am putea contracara, dar impreuna nu stie nimeni ce se poate face cu ele”, a declarat prof. dr. Dan Enescu, directorul Spitalului “Grigore Alexandrescu” la Ambasada Frantei.

El a mai spus ca distructiile care apar sunt deosebit de grave, au efecte la distanta, evolutive. Medicul a mai precizat ca una dintre fetele care a ajuns la Spitalul Universitar in seara incidentului statea pe un scaun sub observatie, nu parea sa aiba nimic, dar s-a prabusit brusc si a murit. (Sursa: Nasul.tv)

“La Colectiv, oamenii au murit precum la Auschwitz. Tinerii aflati în club au fost practic gazati cu acid cianhidric, acesta fiind folosit si de nazisti în lagarele din cel de-Al Doilea Razboi Mondial,” au declarat biochimistii, citati în presa. Rezultatele analizei chimice, facuta de expertii de la Universitatea Politehnica din Capitala, au confirmat prezenta acidului în gazul ucigas. Potrivit acestora, în urma arderii buretelui fonoabsorbant, victimele n-au avut, practic, nicio sansa de scapare. Analiza a fost publicata de ziaristionline.ro.

 

“O combinatie de otravuri inimaginabila”

Componenta gazului emanat de focul izbucnit în noaptea fatidica în club este extrem de complexa.

“Dominanta în componenta gazelor este reprezentata de monoxidul de carbon si imensa majoritate a pacientilor, pe baza investigatiilor efectuate la internare, au demonstrat ca erau intoxicati cu monoxid de carbon. De asemenea, era prezent în ordinea concentratiei, în ordinea importantei: acid ciahidric, monoxid de azot, dioxid de azot, acid clorhidric, toluen si xilen. Conform comentariului colegilor de la Universitatea Politehnica, o astfel de combinatie de otravuri pentru o fiinta umana cu greu si-ar putea-o imagina cineva”, a spus Ioan Lascar, seful Sectiei de Chirurgie Plastica de la Spitalul Floreasca.

 

„Atatea substante dubioase nu aveau ce cauta acolo”

Coroborand toate informatiile de mai sus, pompierul a concluzionat transant ca incendiul de la Colectiv are aspectul unui atentat terorist!

„Asistam la primul asasinat terorist impotriva unor oameni frumosi si liberi! Gazare, ardere rapida, plimbarea mortilor cu salvarile, substante toxice necunoscute in plamanii victimilor, zeci de morti instant si in curand probabil in saptamanile ce vor urma numarul se va duce spre 100…

Am participat la sute de incendii cand eram militar, la fabricute colegi de-ai mei la Fabrica Policolor si nu s-a pomenit asa ceva in toata istoria incendiilor in era “moderna ” sa zic .

Atatea victime efectiv gazate si arse in halul acesta .
Nu stiu de unde sunt imaginile, nu am fost acolo, dar sa se moara in halul ala si sa fie legat de acest caz atatea “coincidente” , asta ma face sa ma gandesc la un Crematoriu nazist in 2015.

Nu cred ca tavanul sau buretele a fost spalat cu solutii imflamabile clasa 3,4,8 ADR din greseala , iar fumul destul de toxic (clasa 6 ADR) de nici doctorii nu reusesc sa identifice decat 4 mari substante in compozitia gazului ,dintre care si un acid ce intra la clasa 2.3; 2.1;8 -toxic, inflamabil, corosiv.

Deci avem un incendiu de la un burete si niste substante dubioase care nu aveau ca cauta acolo,dar ce domnule eram intr-o fabrica de produs substante industriale periculoase ???!!!

 

Deci :

263 gaz toxic inflamabil
265 gaz toxic inflamabil comburant
436 substanta solida inflamabila ce produce gaz toxic
TOC -TOXIC ,COMBURANT,COROSIV (a nu se stinge cu apa
A-ASFIXIANT-Clasa 2.2. Clasa 8 substante corosive .

SI TOT CRED UNII CA A FOST DOAR ACCIDENT !!!!!!
SI TOTUL A PORNIT DE LA UN BURETE SI NISTE LEMN DE BRAD .

Ok…

Buretele am vazut ca arde cu putere si degaja un gaz nociv, flacara se propaga repede si toata teoria mea conspirationista poate de prost gust , probabil cade la prima pala de vant , sunt de-acord , pot fi un idiot , nu-i problema se mai insala lumea si va ramane un alt comentariu tampit de pe facebook.

Multi martori declara insa ca tavanul care are probabil ceva sute de m/2 s-a aprins tot in timp foarte scurt 12 sec-1 minut!

Bineinteles am auzit de la o prietena ca s-ar fi spalat inainte tavanul cu toluen sau diluat si apoi s-a pus buretele (trebuie aflat cu ce a fost lipit,sunt intradevar adezivi foarte toxici si care la fel propaga flacara ce se raspandeste destul de repede)

Diluantii sunt foarte inflamabili dar se evapora repede si lucrarea de izolatie fonica dar nu a fost facuta in ziua aia, imbibandu-se zeci de kg in burete ,sau iar cine stie ce adeziv inflamabil in cantitati uriase.

Am vazut filmuletul de pe Pro tv in care acest burete se aprinde si flacara se intretine usor si la fel se raspandeste repede .

Dar cum naiba sa se aprinda un club intreg intr-un minut asta nu pot intelege .

Mai lipseste ceva, sau lipsesc alte substante inflamabile .
Substantele de tip TFC de exemplu adica cianura si arsenicul ard foarte repede , degaja gaze foarte toxice si focul se propaga repede .

Cica chiar buretele elibereaza cianura la ardere , ok de-acord, dar cum dreacu in mai putin de un minut cel putin 100 de oameni erau in flacari ??!!

Si 2 si 3 minute, e prea rapid pentru sute de metri.
Si-apoi toate declaratiile bomba, ca erau satanisti , ca si-au meritat soarta , doctorii romani si francezi care au declarat ca s-au confruntat cu substante necunoscute de ei ce au otravit pacientii , dealfel foarte multi mor de la otravuri nu de la arsuri daca observi , m-a facut sa dezvolt aceasta teorie.

Poate e stupida si raman un bou , dar nu e problema, ei au zis ca noi rockerii suntem satanisti si ca ne meritam soarta nu ?!

E, atunci pot specula si eu pe declaratiile lor ca sunt criminali !

Continuarea pe cancan.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Declaraţia pompierului care aruncă totul în aer: “Au ars ca la crematoriu!” Ipoteza unui atentat la Colectiv prinde contur

  1. Inca un pasionat in cercetarea incendiului. Este intr-o grava eroare amestecând in halul acesta substanţele şi mai ales folosind o clasificare ADR. Faptul că a fost militar în termen la arma pompieri si a participat la stingerea unor incendii timp de 1 an nu este suficient pentru a specula în felul acesta. Omul vrea doar să atragă atentia.

Lasă un răspuns